După ce Orange (OROC) a anunțat o scumpire a abonamentelor de la 1 aprilie, apare și Vodafone cu 2 euro scumpire tot de la 1 aprilie. Ce facem fraților, în fiecare lună „mai ajustăm abonamentele”? Că e inflație, că mentenanță, că s-a beșit Ciucă, da până când?

Statul român ar trebui să interzică scumpirile la abonamentele de telefonie aflate în derulare

Aici ar trebui să intervină statul român care să dea o lege, prin care, pe toată perioada contractuală să NU SE POATĂ aplica nici o măsură de modificare a prețului abonamentului pentru serviciul contractat. 

Problemă rezolvată. Ah, vrei să mărești prețul că a intrat MerCUR în retrograd sau că plouă afară, perfect, după ce se termină perioada contractuală poți face modificarea. Mai are 1 an? Nasol, trebuia să te gândești înainte să semnați acordul între părți printr-un contract.

Nu e puțin ciudat, când unul ridică prețul, hop apare și celălalt cu un preț nou? La fel cu motorina, cu alimentele, cu orice alt serviciu.

Nu am văzut patron să vină să zică, uite bă Ciucă, a crescut inflația cu 15% poftim X lei la salar. Uite bă, a crescut cu 1 euro abonamentul la orange poftim 1 euro. Uite bă, s-a scumpit abonamentul la onlyfans, poftim 5 euro. În schimb, ajungem să ne punem singuri marfa pe raft după ce descărcăm tirul la supermarket, ne scanăm singuri produsele și apoi ne lăsăm singuri ciubuc că am cumpărat de la ei.

Singurii care nu au scumpit abonamentele și serviciile sunt cei de la Digi Mobil! Inițial nu au putut face asta pentru că au fost blocați de un proces cu ANPC pe care l-au câștigat în decembrie 2022. Rămâne să vedem dacă vor ajusta prețurile abonamentelor anul acesta.

Sursă: mobilissimo.ro


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG