De apriluș, Orange scumpește din nou cu 1 euro abonamentele fixe și abonamentele mobile preluate după achiziția Telekom. Din vara anului trecut și până acum cei de la Orange au tot scumpit abonamentele cu câte 1 euro.

Orange a trimis notificări pe email tuturor abonaților privind această modificare unilaterală a contractului ce are ca obiect serviciile furnizate de către ei, fie că vorbim de internet fix, tv sau telefonie.

Această scumpire cu 1 euro a abonamentelor nu modifică și perioada contractuală, însă cei care nu vor să plătească această sumă pot oricând în cele 30 de zile din momentul primirii acestei notificări să renunțe la abonamente și să migreze către un alt furnizor.

Momentan cea mai bună soluție din punct de vedere al serviciilor fixe și mobile este a celor de la Digi. Ai internet fix de mare viteză, cablu digital și telefonie mobilă cu cea mai mare acoperire. Ca furnizor de servicii complete au cel mai bun raport calitate – preț din România.

Sursă: mariuscucu.ro 


#update 27.02.2023, 15:25

Care este diferența între Orange Romania și Orange Romania Communications? Păi, sunt două firme, Orange Romînia (ORO) este vechea Orange, iar Orange România Communications (OROC) este fosta Telekom Romînia.

“Pe 30 septembrie 2021 Orange România a anunțat achiziția pachetului majoritar din Telekom România Communication. Acesta a preluat ulterior denumirea de Orange România Communication (OROC), în data de 28 martie 2022.” 

Conform informaților de pe forumul orange ambele companii ORO și OROC ar trebui să fuzioneze și să devină o singură companie până la sfârșitul anului 2023.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu