Versiunea iOS 16.4 beta lansată aseară de către Apple, a introdus opțiunea 5G pe iPhone pentru rețeaua Digi Mobil, ceea ce înseamnă că de luna viitoare vom putea folosi rețeaua 5G pe orice dispozitiv iPhone compatibil.

Activare 5G pe iPhone în rețeaua Digi Mobil
În curând …

Această informație a fost descoperită de către Alex Mihăilă și publicată pe grupul Apple România în această postare. Serviciul 5G de la Digi era disponibil până acum doar pe telefoanele cu sistem de operare Android, iar odată cu iOS 16.4 ce va fi lansat în luna martie de către Apple, serviciul 5G va fi disponibil pentru toți clienții Digi Mobil.

Mai jos vedem și un speed test de la Alonso (@bogdan_club):

Pe sfârșitul lunii decembrie cei de la Digi au lansat opțiunea eSIM care poate fi activată din contul tău digi.ro, urmând ca în viitorul apropiat să beneficiem și de Number Share.

→ După o lungă așteptare, Digi lansează eSIM. Cum îl activezi și ce telefoane sunt compatibile?

→ Sunt mulțumit de noul eSIM de la Digi după aproape 3 săptămâni de utilizare. Urmează 5G pentru iPhone?

Între timp, vom avea semnal 5G pe terminalele Apple compatibile. Cei care folosiți variantele beta public sau developer și testați această opțiune, vă rog să lăsați în comentarii puterea semnalului, calitatea convorbirii în rețeaua 5G și dacă observați un consum mai ridicat al bateriei.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Asta însemna ca vom avea carrier bundle la Digi, apare și number share odată cu iOS 16.4?

    • Salut Adrian. Nu este nevoie de carrier bundle, doar dacă vor cei de la Digi să mai implementeze și altceva. Este suficient un update la iOS 16.4 când va fi lansat oficial și vom avea meniul de 5G. Number share nu o să fie disponibil acum, urmează probabil pe sfârșitul anului.

  • Bine, mersi frumos! Poate apare number share la YOXO mai repede, l-au promis de cel puțin un an.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG