Pic cu pic se umple găleata. Bazându-se pe această „strategie” operatorii Orange și Telekom vor mări prețurile abonamentelor cu 1 euro, respectiv 2 euro că așa e în tenis, inflație, a scăzut euro sau a crescut dolarul.

Ai probleme cu internetul pe mobil și ești pe Orange sau Telekom Iată ce trebuie să faci ca să rezolvi problema

În vara acestui an s-au mărit prețurile abonamentelor Orange, apoi a venit Telekom și ulterior Vodafone. Acum vor mai mări încă o dată aceste abonamente conform comunicatelor:

  • Orange va mări prețurile abonamentelor de telefonie mobilă, televiziune și internet cu 1 euro / lună / abonament / tva inclus. Majorările se vor aplica începând cu 19 noiembrie 2022
  • Telekom va mări prețurile abonamentelor de telefonie mobilă cu 2 euro / lună / tva inclus. Majorările se vor aplica începând cu decembrie 2022

Amebele creșteri de prețuri nu au specificații punctuale și încă nu se știe exact dacă toți clienții vor fi afectați de aceste scumpiri sau doar anumite categorii. Similar cu ce a făcut Vodafone prin introducerea clauzei privind inflația de 3% pe an, Telekom e mai șmecher și introduce același tip de clauză dar cu 5%.

Mai auziți altceva în afară de prețuri, creșteri și facturi în ultima perioadă?

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Vestea buna este ca la Orange poti renunta in 30 de zile la abonament, ceea ce am facut azi 🙂
    O sa trec la Yoxo, mi se pare o alternativa buna, pentru 19 lei/luna este o alegere rezonabila.

    • Din ce am văzut și la celelalte scumpiri de anul acesta, orice modificare la contract se face cu un preaviz de 30 zile și oricine poate rezilia contractul fără daune chiar dacă mai există perioadă contractuală. Pur și simplu nu ești deacord cu această creștere, reziliezi abonamentul și mergi către un alt operator.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu