Găsesc orice ca să mărească prețurile, ba că e covid, ba că e război, ba că e inflație, ba euro, ba dolar sau ba că e încălzire globală. Vodafone introduce o nouă clauză în contract prin care va mări prețul abonamentelor cu până la 3% anual în funcție de inflație.

Vodafone Logo

Anterior cei de la Vodafone au anunțat că începând cu luna noiembrie prețurile abonamentelor pentru serviciile fixe vor crește cu până la 14.85 lei cu TVA, adică aproape 3 euro. Așa că de luna aceasta serviciile mobile de voce și date de la Vodafone vor crește cu o valoare cuprinsă între 1 – 3 euro. Cică utilizatorii vor primi mai multe „beneficii” de acești bani, niște minute, niște sms-uri sau câțiva GB în plus de dat pe social media.

Cei de la Telekom și-au anunțat persoanele juridice că urmează să le crească abonamentele din această lună cu până la 4.76 euro cu TVA. Orange a scumpit deja abonamentele din 01 iunie 2022 cu 1 euro.

În momentul în care primiți o astfel de notificare de la furnizorul vostru de servicii mobile pentru voce și date și nu sunteți de acord cu modificările aduse, puteți renunța unilateral la contract în 30 de zile de la primirea notificării fără costuri.

Până vă hotărâți, Digi nu crește prețurile abonamentelor așa că este cea mai bună alternativă la cei de la Orange și Vodafone.

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu