Toate „mulțumirile” noastre se duc către guvernul PNL, PSD și UDMR care au găsit soluția la criza ce ne paște, la inflația care stă să bubuie, la firmele care aproape pun lacătul și la oamenii care sunt în somaj. Coaliția a găsit soluția salvatoare, își măresc salariile ca să poată trece cu bine peste.

Să ne mărim salariile guvern psd pnl udmr

Credeți că îi interesează de voi? Nici cât e negru sub unghie. Mai jos am să pun sumele cu salariile ce vor fi încasate de aceste specimene, începând cu dulapul, Klaus Iohannis:

  • Klaus Iohannis: 24.960 lei → 27.600 lei brut (aprox. 5500 €)
  • Marcel Ciolacu și Alina Gorghiu: 23.920 lei → 26.450 lei brut (aprox. 5350 €)
  • Vicepreședinții Camerei, ai Senatului și vicepremierii: 22.256 lei → 24.610 lei brut (aprox. 5000 €)
  • iar lișta nu se termină aici …

Fraierii, pălmașii, ăia de jos care fac toată munca vor primi o mărire de 150-300 lei la mizeria lor de salar. Pentru șmecherii de mai sus, nu mai adăugăm și beneficiile, motorina decontată, hotelurile, deplasările, șpaga pentru că ajungem să ne dăm seama că salariul ăsta al lor de 5000 euro e ciubuc la ospătar când merg la restaurant.

Nu uitați să faceți economie la gaz, curent, apă, mâncare, medicamente și să respectați cu strictețe idioțeniile impuse de Ursula von der Leyen. Dacă muriți nu-i problemă, e de la covid și e din cauza războiului din Ucraina #slava

PNL + PSD + UDMR = Love!

Sursă: adevărul.ro


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Ai uitat un partid: AUR 🙂
    “39 de senatori PSD, 31 de la PNL, 12 de la AUR, șapte de la UDMR și doi neafiliați au votat „pentru”.
    Singurii care au votat „contra” sunt cei de la USR.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu