În 2019 cei de la ANPC au blocat creșterea prețurilor pentru serviciile Digi, aceștia înregistrând până acum din cauza situației economice, a războiului și a inflației pierderi de până la 210.9 milioane de lei.

Servicii Digi website

Orange, Vodafone și Telekom nu au stat pe gânduri și au tot crescut prețurile abonamentelor, dar nu și Digi care în ultimii 10 ani nu a mai crescut tarifele practicate pentru serviciile de televizune, internet sau mobil.

Cei de la Digi au investit peste 1 miliard de euro în ultimii 10 ani pentru a își crește calitatea serviciilor, dar fără o majorare fie ea oricât de mică nu vor mai putea continua, astfel cred că începând cu 2023 vom avea parte de scumpiri ale abonamentelor de televiziune, internet fix prin cablu/fibră și de telefonie.

Tot în 2019 Vodafone România a trecut prin aceeași situație, doar că ei au primit o decizie favorabilă din partea Curții de Apel București și au putut cere anularea ordinului ANPC care a blocat majorarea abonamentelor de voce cu 1 euro.

Rămâne să vedem în perioada următoare ce schimbări de tarife vor fi după ce recent cei de la ANCOM au anunțat că Digi are cea mai mare acoperire națională din România cu 98.8%.

Sursă: profit.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu