eSIM în curând la Digi Mobil?

by on Jul 28, 2021, 11:54
6 2924

În 2017 vă spuneam ce înseamnă eSIM, iar după 4 ani de zile, astăzi doar orange și vodafone au activ acest serviciu. eSIM pe când la Digi Mobil?
scădere de vitezăAsta m-am întrebat și eu însă după niște discuții avute cu mai multe persoane din domeniu, am înțeles că rețeaua trebuie certificată de Apple pentru a putea folosi serviciul eSIM și VoWIFI. Între timp Digi a implementat VoLTE pentru terminalele iPhone 6s în sus.

În primăvară au introdus în oferta lor noile iPhone 12 motiv pentru care eu sper că în curând vom avea și eSIM la Digi.

Am scris acest articol datorită lui George care “ar fi aflat” că în curând Digi va anunța disponibilitatea eSIM în România pentru toți clienții lor.

Odată cu lansarea eSIM vom avea certificare pe rețeaua Digi la nivel național, deci automat vom putea folosi și serviciul 5G. Până atunci ne putem bucura de 4G/LTE cu VoLTE și de VoWIFI (doar pe Android).

Voi, ce știți, ce ați auzit despre eSIM la Digi?

6 COMMENTS

  1. Salut, ai noutăți in legătura cu serviciu eSIM number share Apple Watch la Digi?
  2. Bine, mersi frumos! Nu imi apar anumite imagini pe un iPad Air vechi, am văzut ca pe iphone 11 nu sunt probleme, am scos si adblock si tot nu-mi încarcă imaginile de pe site-ul tău, gadget ro (2-3 poze din anumite articole, nu la toate) Am dat restart, clear website data.
  3. @Adrian e posibil sa nu le vada pentru ca sunt .webp nu jpg, iar o versiune mai veche de Safari nu cred ca stie .webp. Poti incerca cu Chrome/Firefox? Asta e singura chestie care imi vine in minte 🙂
  4. Un răspuns plauzibil, poți face tu ceva? (sa modifici la site)sa u sa modific eu ceva?, ma gândesc ca nu sunt singura persoana ce vizitează site’ul de pe un dispozitiv mai vechi. Cu Chrome aceeași problema.
  5. Sigur că pot să vad care e problema. Am și eu un iPad 2 o să încerc pe el. De exemplu, în articolul acesta ce poză nu se încarcă? Cele din articol sau cele cu articole interesante si comunitatea apple din sidebar?

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!