Zilele trecute Digi Mobil a înclus în oferta sa de telefoane și noile iPhone 12 de 64GB. Sunt doar două culori disponibile pentru comandă albastru și negru.

Prețul telefonului cu abonament Digi Mobil 5, 3 sau 2 euro / lună (în funcție de câte servicii sau alte abonamente de voce aveți) este de 4699 lei.

iPhone 12 nu poate fi cumpărat prin sistemul de rate al celor de la Digi, motiv pentru care trebuie achitat cu numerar sau card în momentul contractării abonamentului.

Avem următoarele servicii:

  • nelimitat voce;
  • acoperire 4G (urmează și 5G în orașele mari);
  • DigiNet 50GB în 4G și 10 GB în 3G sau 80GB în 5G;
  • roaming voce și date;
  • VoLTE;
  • acces la Digi Online, Storage și Wi-Fi;

Acoperire Digi Mobil 3G, 4G și 5G în 2021

Până acum câțiva ani acoperirea 3G pentru Digi Mobil nu excele, însă de când au lansat 4G în 2100MHz și 900MHz lucrurile s-au îmbunătățit, iar investițiile în infrastructură au crescut la fel și numărul antenelor. În acest moment sunt zone unde Orange sau Vodafone au semnal slab sau deloc, iar Digi Mobil are 4G cu 2-3 sau 4 linii.

Acoperire Digi Mobil

Ceea ce urmăresc de mult timp este serviciul eSIM pe care vreau să îl văd implementat și la ei mai ales că serviciul VoLTE pentru iPhone a fost lansat deja în toamna lui 2019. Orange au fost primii, apoi a urmat Vodafone anul trecut când au lansat și VoLTE. Acest lucru presupune verificarea și omologarea rețelei împreună cu Apple.

Odată cu listarea noilor iPhone 12 5G în oferta Digi Mobil, avem speranțe ca anul acesta să beneficiem și noi de eSIM.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu