Rafila împreună cu Arahat și Mutu, au decis să renunțe la starea de alertă precum și la toate restricțiile. Pandemia în România a început pe 8 martie 2020 și s-a încheiat pe 8 martie 2022 după ce s-au sifonat și pompat bani în măști, vaccinuri, teste și alte câcaturi.

Astfel, începând de astăzi 09 martie 2020 suntem liberi din nou. Știți cum se uitau cei vaccinați la noi că suntem nevaccinați? Știți că mulți cretini s-au certat în cei doi ani și au ajuns să nu își mai vorbeacă pentru că aveau gânduri diferite? Ba chiar unii dintre ei au ajuns să te urmărească și să te reclame la poliție că nu porți mască corespunzător sau că ai musafiri. O nație de proști!

Restricțiile au fost eliminate

  • utilizarea botniței în exterior/interior nu mai este obligatorie. În sfârșit copiii pot să respire normal, masca nemaifiind necesară la școală;
  • nu mai există limite privind accesul în diverse spații publice, instituții, restaurante, etc;
  • nu mai există limite privind orarul în care aveai voie să ieși din casă;
  • formularul PLF ce trebuia completat la intrarea în țară nu mai este solicitat;
  • Certificatul Covid sau chiuar cum ziceam noi, a înfrânt și a fost dat uitării. Nu se mai cere niciunde!

Rafila a propus o serie de „recomandări” pe care ne roagă el frumos să le respectăm dacă mergem în zone aglomerate, în spații publice, la petreceri, la masaj, la piscină, etc.

După 2 ani de zile în sfârșit putem reveni la normal și putem trata guvidul ca o răceală așa cum face Spania. Ai simptome te duci la doctor, îți dă paracetamol și vitamina C și ești ca nou. Pe bune? După 2 ani de zile noi încă nu avem tratament doar un obosit de vaccin? Mă bucur că o parte din vaccinați și-au dat seama că s-au înțepat degeaba. Majoritatea au făcut-o ca să meargă în concedii prin alte țări, „să fie liberi cică” nu de frica bolii, iar acum doar stau și așteaptă reacțiile adverse.

În acești 2 ani de zile, lumea s-a despărțit în două: vaccinați vs nevaccinați. Din păcate va mai dura ceva timp până ne vom obișnui unii cu alții … din nou.

Acum stați cu ochii pe război! Cumpărați pastile cu iod, schimbați lei în euro, goliți rafturile magazinelor, să vă programați la pașapoarte, să faceți plinul la mașină, pregătiți rucsacul de urgență … faceți ca ăia cu făina, drojdia și hârtia igienică de acum 2 ani. Incredibil cât de botaniști au ajuns unii după ce stau ore întregi și se uită la știri pe toate canalele obosite. Televizorul este cel mai puternic tool de manipulare, oilor!

Sănătate!

Sursă: digi24.ro / Foto: facebook/Raed Arahat Go home


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu