Bine, ziua nu s-a încheiat reducerile continuă pe tot parcursul zilei însă din ce am văzut majoritatea stocurilor pentru produsele la reducere de Black Friday 2022 s-au cam epuizat.

eMAG Black Friday 2022

Recordul de anul trecut a fost depășit cu 13 milioane de lei dis de dimineață, până la sfârșitul zilei această sumă va crește. În 10 minute s-au comandat 184.000 produse ceea ce înseamnă aproximativ 306 comenzi pe secundă.

Pe partea de produse Apple sunt destule reduceri la produse vechi și mai noi, dar cei care le-au urmărit în ultima perioadă știu mai bine. Aici aveți un link cu toate produsele Apple la reducere!

Câteva statistici de Black Friday 2022

  • vânzări de 151 milioane de lei
  • 63.7% din comenzi au fost plătite cu cardul
  • 94% din comenzi au fost plasate de pe telefoane/tablete

Pe la ora 8 și un pic am deschis și eu aplicația eMAG, am intrat la favorite să văd ce produse salvate sunt la reducere. Singurul care mă interesa era volanul Logitech G29 pe care nu l-am cumpărat din Media Galaxy cu 1449 lei zilele trecute tocmai pentru că am așteptat Black Friday. Prețul pe eMAG era de 1549 lei și a fost redus la 1199 lei.

Ce am cumpărat eu?

Nimic pentru mine, anul acesta a fost pentru David și Delia eu rămân cu iPhone 13 Pro Max și drona DJI Mini 2 de black friday-ul de anul trecut.

Volan Logitech Driving Force G29 pentru PS5, PS4, PS3 și PC/Desktop

Îl urmăresc cam de 1 lună de zile și nu am văzut un preț mai mic decât cel din Media Galaxy. După ce am văzut că a intrat la reducere, nici nu am mai stat pe gânduri și am plasat comanda cu plata în 4 rate. A fost vândut de Flanco, acum pe site apare Vexio însă la prețul inițial de 1592 lei. Am căutat și pe google alți furnizori nimic care să bată acest preț. La pachet am vrut să cumpăr și un schimbător de viteze însă acela nu a intrat la ofertă a rămas tot cu prețul de 300 lei.

vezi detalii și preț despre Volan G29 pe eMAG

volan logitech driving force G29

Scaun gaming Playseat Challenge Negru din piele și metal

Al doilea produs este scaunul de gaming pentru volan de la Playseat după ce m-am tot documentat și am citit diverse despre adversarul său Racing Simulator GT-Lite NLR-S021. Ambele sunt bune, dar David ar fi mult prea mic pentru GT Lite, așa că Playseat este ceea ce trebe însă stau un pic cu inima strânsă pentru când o să ajungă produsul ca să văd cum stă el pe scaun și dacă ajunge cu picioarele la pedale.

vezi detalii și preț despre Scaun Playseat

Scaun Gaming Playsear

Fier de călcat Tefal Ultimate Pure FV9847E0

Și închei cu un fier de călcat, pentru că vechiul Tefal și-a dat duhul acum câteva săptămâni. Urmăresc acest produs cam de 1 lună a mai fost la o reducere de sub 200 lei și nu l-am cumpărat apoi a stat undeva la 490-600 lei la fel ca și pe Altex. Acum de black friday l-au redus la 299 lei, 4 rate și hai acasă.

vezi detalii și preț despre Fier de călcat Tefal

Fier de calcat Tefal Ultimate Pure

O singură temere am aici legată de acest fier de călcat, atât pe Altex cât și pe eMAG am citit review-uri că l-au trimis înapoi pe motiv că apa curge din el și nu o reține în lăcașul special. Sper să nu fie cazul și să funcționeze bine, oricum am Genius și pot face retur și după 60 de zile de când am primit produsul.

Acestea fiind spuse cine vine cu mine la Electric Castle? Decât 10K. 😀

Grabestete la Electric Castle


 

Sunt curios să aflu ce reduceri ați prins la produsele urmărite de Black Friday 2022?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu