Am intrat în săptămâna reducerilor de Black Friday 2022, iar la eMAG, Fashion Days, Tazz și Freshful ai numa beneficii. În schimb, dacă te abonezi acum la Genius pe 1 an de zile primești înapoi 4x vouchere a câte 25 lei fiecare. Te-ai prins nu? Ți-ai recuperat investiția și începi să te bucuri de beneficii.

eMAG Genius și nu ești campion doar de Black Friday

Cei drept, în ultimele 6 luni de zile am început să tot comand de la eMAG diverse produse, chiar și câte 1 bucată. Anumite comenzi au fost la produse care costau mai puțin decât transportul de 25 lei, dar pentru că am Genius îmi permit să le ridic din easybox. Abonamentul mi-a fost reînoit pe începutul lunii septembrie, iar până acum am deja 50 lei economisiți doar din taxele de transport, care după mai multe comenzi realizezi că plătești niște bani frumoși.

Beneficii Genius si ai scapat de transport

Ce e mișto, dacă te abonezi la eMAG Genius un doar că ai acces la transport gratuit ci poți activa Genius Family, unde poți aduce o persoană în contul tău ca să beneficieze și ea de aceleași beneficii ca și tine!

Ne pregătim de Black Friday, așa că toți cei care au Genius vor avea prioritate în livrare, acces la anumite oferte exclusive și retur în 60 zile.

Genius de Black Friday 2022

  • a început săptămâna reducerilor
  • asigurăte că ai abonamentul Genius activ (îl poți testa 30 de zile GRATUIT!)
  • de Black Friday seriviciile Livrare în aceeași zi sau a doua zi nu sunt disponibile
  • toate comenzile plasate în 11.11 vor fi livrate până în 25 noiembrie

Ai salvat produsele favorite? Ai verificat prețurile?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu