După ce mi-am cumpărat iPad Pro 11 inch M1 folosind programul Easy Upgrade a celor de la iStyle, am dat peste opțiunea cu 4 rate egale de la eMAG. Am activat-o în secțiunea Wallet din contul meu și i-am cumpărat la David o pereche de căști Logitech G435.

Cumpără produse de pe eMAG în 4 rate egale folosind opțiunea Wallet din contul tău

Inițial după activarea opțiunii de Wallet în contul tău eMAG o să îți apară două opțiuni care însumează 2000 lei. Acești bani pot fi folosiți:

  • plata în 4 rate egale
  • plata peste 30 de zile

În funcție de ce alege fiecare. Astfel, dacă vreți să vă cumpărați un produs de pe eMAG puteți alege una din cele două opțiuni de mai sus. Ulterior după ce vă plătiți ratele suma disponibilă va crește după cum se poate vedea în poza de mai sus.

Prima rată tot timpul va conține un comision de câțiva lei. În cazul meu am plătit 1.43 lei, 3.46 lei și 3.84 lei pentru comenzile plasate.

Cum funcționează plata în 4 rate egale?

După ce alegeți produsul, trebuie să aveți un card salvat în contul vostru și să finalizați comanda. În acel moment vi se va lua prima rată, urmând ca restul de 3 rate să fie debitate de pe același card la 30 de zile distanță din momentul efectuării primei comenzii. În luna următoare trebuie să aveți acea sumă în cont pentru a vi se debita automat la scadență sau puteți alege voi:

  • plată rată oricând doriți
  • plată integrală

Ce mi-am cumpărat

Căști gaming wireless Logitech G435 – 319 lei

Lampă LED pentru monitor Xiaomi Mi Lightbar, 5W, lumină 2700-6500K, telecomandă fără fir – 282 lei

Bandă LED RGB inteligentă Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus, Wi-Fi, 200cm – 178 lei

Amortizor haion / portbagaj Stabilus pentru VW Passat B6 Variant 2005-2010 – 69 lei

SSD extern Samsung T7 portabil, 1TB, USB 3.2, Indigo Blue – 642 lei

Puteți alege eMAG Genius pentru a scăpa de taxa de transport dacă alegeți opțiunea de livrare la easybox sau curier. Am vrut să testez această modalitate de achiziție în 4 rate și văd că tot mai multe magazine online au început să ofere această soluție de creditare. Există opțiunea să folosiți același tip de plată în 4 rate și la Fashion Days.

Consider că e mult mai ușor să plătesc 196 + 176 + 73 lei pe lună decât să plătesc dintr-o dată 286 + 692 + 768 lei.


#update 09.11.2022, 14:47 – în urma discuției avute cu cei de la eMAG, se pare că opțiunea de Wallet nu apare la toată lumea. Serviciul Wallet se oferă în baza istoricului de comenzi, retururi, review-uri, în principiu în funcție de activitatea fiecărui cont. Acesta este un proiect pilot și nu este disponibil tuturor utilizatorilor.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu