Dacă vrei să ai tot timpul ultimele produse Apple îți prezint varianta Easy Upgrade de la iStyle prin care mi-am cumpărat primul meu iPad Pro 11 inch, cu chip M1 de 128GB și conectivitate Wifi. Am ales această variantă de creditare pe 12 luni cu posibilitate de răscumpărare a produsului și de achiziționare a altuia nou anul viitor. Toate detaliile le găsiți în materialul video de mai sus.

iPad Pro 11 inch M1, 128GB, Wifi prin Easy Upgrade de la iStyle

Avem diverse soluții de creditare de la eMAG, Altex, evoMAG sau alte magazine online, trebuie doar să îți faci card, cont și alți pași ca să poți aplica la un credit pentru un produs Apple sau orice alt produs. Ideea din spatele serviciului de creditare Easy Upgrade de la iStyle, este că după 12, 24 sau 36 luni poți duce produsul înapoi și îți faci credit pentru următorul model.

Eu am ales varianta unui iPad Pro 11 inch cu cip M1 pentru că îmi poate oferi tot ce îmi doresc, ecosistem, performanțe și calitate plus un mod de joacă împreună cu David prin care „ne vom apuca de desenat”. Am reușit chiar și un prim desen (să nu râdeți prea tare 😁)

Desen-pe-iPad-Pro-11-inch-cu-Apple-Pencil-de-ionica

Easy Upgrade

Ca să puteți beneficia de un credit din partea celor de la TBI Credit, trebuie să aveți peste 18 ani și să fiți angajat. O să fiți verificat pe ANAF, iar în funcție de veniturile realizate sunteți sau nu acceptat. Totul durează cam 30 minute și nu e nevoie de avans, se plătește după 30 zile de la achiziție prima rată.

3 pași pentru un upgrade 

  1. Alegi produsul dorit: iPhone, iPad, MacBook sau Apple Watch
  2. Alegi perioada de creditare: 12, 24 sau 36 luni
  3. Îl returnezi în perioada stabilită și îți faci alt credit pentru cel mai recent produs

Mai jos aveți o poză cu prețurile pentru 12 luni de rate (16 luni în total) și ce modele intră la varianta de Easy Upgrade. Desigur, datele de mai jos sunt informative, prețul exact o să vă fie comunicat de reprezentantul iStyle din magazin dacă alegeți să mergeți și să vă interesați de acest tip de serviciu.

Rate iPad pentru 12-24-36 luni informative

Cum aplici pentru Easy Upgrade?

Fie online, fie te duci în magazin. În ambele cazuri o să trebuiască să ajungi într-un magazin iStyle pentru a fi verificat dacă ești eligibil pentru un astfel de credit și să semnezi actele digital, ca apoi să pleci cu ele acasă. Pe lângă produsele mai sus menționate puteți să vă cumpărați orice accesorii pentru ele, acestea vor fi incluse în Easy Upgrade unde o să plătiți o singură rată pentru tot.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu