Digi Mobil și-a notificat abonații din București că tehnologia 5G este de acum disponibilă în mare parte din oraș la nivel stradal.

Digi Mobil activează rețeaua 5G în Ghiroda

În vară când am fost la mitici în zona Casei Poporului, în spate către Catedrala lui Daniel avem doar LTE la hotel și în zonele de pe lângă. În centrul vechi am prins de fiecare dată semnal 5G, chiar și pe terasă la Dristor în timp ce mâncam o shaworma 😀

Până acum, în București clienții se puteau bucura de un semnal mai puternic, o viteză mai mare de navigat pe internet, dar și de o calitate a vocii mult mai bună doar în parcuri, mall-uri sau prin Centrul Vechi. De acum se pot bucura în mare parte peste tot de 5G.

Stimate client, tehnologia 5G este acum disponibilă în București, în mare parte a orașului, la nivel stradal. Dacă aveți un telefon compatibil, vă rugăm să activați utilizarea rețelei 5G din meniul acestuia pentru a vă bucura de o calitate mai bună a rețelei DIGI Mobil.

Digi investește constant în tehnologia 5G, au spus-o anterior și se vede. De curând a fost activată o antenă 5G lângă aeroportul Traian Vuia din Ghiroda, iar noi, locuitorii din Ghiroda beneficiem de la începutul lunii de semnal 5G. Funcționează inclusiv prin CarPlay.

Digi RO 5G pe CarPlay în Ghiroda

În acest moment toată lumea așteaptă activarea Number Share la Digi Mobil, urmând cu acesta să bifăm toate serviciile (Voice HD, VoLTE, VoWifi, eSIM, 5G, cel mai bun operator, cele mai mici tarife în roaming).

Sursă: profit.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu