Tehnologia 5G ne aduce viteze mai mari de internet precum și acces instant la informațiile de care avem nevoie în mediul online. Ținta celor de la Digi Mobil în perioada următoarea este tehnologia 5G.

Activați 5G Auto pe Digi Mobil, funcționează mult mai bine decât pe LTE în interiorul clădirilor

Valentin Popoviciu, vicepreședintele Digi a declarat că în perioada următoare compania va accelera implementarea mai multor antene care să acopere creșterea de trafic și utilizatori de care Digi Mobil se bucură în acest moment fiind rețeaua mobilă numărul 1 în acoperire. Clienții vor putea beneficia de tehnologia 5G în rețeaua Digi Mobil fără costuri suplimentare. În schimb, restul operatorilor de telefonie mobilă din România în ultimul an au majorat abonamentele de mai multe ori, motiv pentru care aceștia au migrat către Digi Mobil.

Activați 5G Auto pentru Digi Mobil

5G pe iPhone în rețeaua Digi Mobil începând cu iOS 16.4

Activare hotspot la Digi Mobil pentru utilizatorii de iPhone

În caz de schimbare, pierdere sau furt putem genera online un nou eSIM din contul Digi

2019 vine cu tehnologie 5G pentru Digi Mobil

Până în acest moment la nivel național sunt instalate 1266 de antene 5G care acoperă 15 municipii, 11 orașe și 24 de comune. Antenele 3G au fost dezactivate acestea fiind înlocuite cu cele dedicate tehnologiei 4G / LTE și mai nou 5G.

5G pe Digi Mobil in roaming - Budapesta

Luna trecută am fost în Budapesta și am rămas surprins să văd că eSIM cu 5G pe Digi funcționează perfect în roaming. Nu am avut probleme în a folosi GPS pentru că ai nevoie de Waze dacă mergi cu mașina, iar la restaurante și prin centru am plătit cu ceasul. 5G peste tot în centru, printre clădiri, parcuri, nu mă așteptam.

Momentan pentru Timișoara avem 5G doar în centrul orașului, urmând ca pe viitor să mai apară și alte antene 5G. În alte zone cum se prezintă semnalul 5G?

Sursă: digi24.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu