Conform lui Valentin Popoviciu, într-un viitoar foarte apropiat Digi Mobil va oferi tehnologie 5G clienților săi existenți sau noi. Suntem printre primii europeni care avem astfel de servicii cu mii de minute, nelimitat la costuri foarte mici și sper să rămânem așa.

tehnologie 5G

5G-ul este o îmbinare între reţeaua mobilă şi cea fixă. Internetul fix de acasă este consumat tot pe dispozitive mobile, chiar dacă utilizatorii sunt conectaţi prin Wi-Fi. 5G fără fibră optică nu funcţionează, de aceea este foarte important demersul ANCOM pentru stabilirea tarifelor de utilizare pentru domeniul public. Acestea îţi permit să dezvolţi într-un mediu predictibil mai departe reţelele de fibră optică. Astfel putem ajunge la toţi utilizatorii şi le vom oferi viteze 5G peste câţiva ani. Dacă nu se înţelege acest aspect vom rămâne în urma altor ţări, iar avansul pe care îl avem va dispărea.

– Valentin Popoviciu

https://www.facebook.com/146215508768875/posts/1945927102131031/

Sunt client RDS de foarte mult timp, iar acum câțiva ani am migrat cu ambele telefoane către Digi Mobil și nu îmi pare rău. S-a investit în ultimii ani milioane de euro pentru modernizare, pentru calitatea semnalului sau introducerea 4G/LTE. Au spus că vor aduce împreună cu Ericcson tehnologia 5G pentru toți clienții și sper să se țină de cuvânt, chiar înaintea celorlalți operatori.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu