Sonos devine partener Apple, iar din 28 martie 2023 odată cu lansarea iOS 16.4, boxele Sonos compatibile vor putea oferi Spatial Audio cu Dolby Atmos pentru toți abonații Apple Music.

Boxele Sonos primesc Spatial Audio cu Dolby Atmos prin Apple Music

iOS 16.4 aduce multe noutăți pentru utilizatori printre care amintim 5G Standalone, 5G la Digi Mobil, consumul AoD în meniul bateriei, notificări push pentru site-uri în Safari, o nouă arhitectură HomeKit, plus multe altele. Toate aceste noutăți au în comun data de 28 martie 2023, ceea ce înseamnă că pe 27 martie – 28 martie ora 20.00 Apple va lansa oficial versiunea iOS 16.4.

Până în acest moment, singurele boxe compatibile Spatial Audio și Dolby Atmos sunt HomePod, HomePod mini și HomePod 2. Acestea oferă claritate, o audiție imersivă și multidimensională pentru un sunet de excepție.

Cei de la Mercedes și Netflix au integrat Apple Music cu sport Spatial Audio cu Dolby Atmos în produsele lor, iar de la sfârșitul acestei luni cei de la Sonos completează lista.

Cum configurăm Personalized Spatial Audio?

Ce e interesant, este faptul că acum 2 ani de zile Apple lansa Dolby Atmos și Lossless Audio în iOS 14.6. Acum, încep un parteneriat cu Sonos odată cu lansarea iOS 16.4

Cum adăugăm Apple Music în aplicația Sonos?

  • deschidem aplicația Sonos
  • meniul Setări → Servicii & Voce → Conținut & Muzică → Adaugă serviciu
  • selectează Apple Music și apoi apasă Adaugă
  • urmează instrucțiunile

Se pot folosi până la 6 conturi Apple Music pentru membrii înregistrați în Familie. Aceștia își pot personaliza conținutul după bunul plac.

Ce boxe Sonos suportă Spatial Audio cu Dolby Atmos?

Sunt curios dacă există printre voi utilizatori de boxe Sonos menționate mai sus. Aștept comentariile voastre aici sau pe grupul Apple România.

Sursă: support.sonos.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu