Pe începutul lunii martie vom avea o nouă versiune iOS 16.4, iar o dată cu ea va fi introdusă și noua arhitectură HomeKit care a fost restrasă imediat după evenimentul Far Out din toamnă din cauza numeroaselor probleme de conectivitate, configurare sau actualizare a dispozitivelor inteligente înregistrate în aplicația Home.

Noua arhitectură HomeKit va fi relansată în iOS 16.4

Anumite dispozitive smart cum ar fi becuri, întrerupătoare, camere video sau alte gadgeturi au dispărut din aplicația Home, fie au rămas blocate în modul de actualizare, utilizatorii primeau diverse erori, iar cei care foloseau sistemul de înregistrare video HomeKit Secure nu îl mai puteau accesa. Această actualizare a fost retrasă imediat de Apple revenind astfel la vechea arhitectură funcțională.

Între timp se pare că Apple a rezolvat aceste probleme, iar noi informații despre HomeKit se regăsesc în codul sursă al iOS 16.4 beta care urmează a fi trimis către dezvoltatori undeva pe săptămâna viitoare.

Această nouă arhitectură HomeKit aduce îmbunătățiri pe partea de fiabilitate, eficiență, comunicare și suport Matter între accesoriile inteligente și produsele Apple.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu