Dacă ești în căutarea unei boxe care să îți ofere o calitate excepțională a sunetului, un bass puternic și care să funcționeze cu toate dispozitivele tale Apple, atunci HomePod 2 este alegerea perfectă.

Perfect ar fi să îți comanzi două bucăți pentru a le împerechea stereo.

Unboxing HomePod 2

Am plasat comanda pe 14 februarie, termenul de livrare fiind 4-7 zile din momentul comenzii. Vineri a plecat de la QuickMobile, iar sâmbătă trebuia să ajungă la mine, dar cum cei de la FAN nu au avut timp să treacă pe la mine, mi-au adus-o astăzi.

Împreună cu David am făcut unboxing la HomePod 2. Prima senzație avută când am ridicat coletul de la curier, a fost „mamă ce grea este” ce-i aici în cutie. Simplu, boxa, cablul de încărcare și cărticele. Nu ai nevoie de prea mult suport pentru a o configura, apropii iPhone-ul de boxă și urmezi pașii.

Fiind prima utilizare durează câteva minute inițializarea, apoi este pregătită pentru muzică, trebuie doar să îi ordoni la Siri ce muzică să îți pună. Dacă nu ai Apple Music atunci poți folosi AirPlay de pe Youtube/Spotify direct pe HomePod 2.

Am încercat să o împerechez cu celelalte două boxe HomePod mini însă nu este posibil. Funcția stereo este disponibilă doar dacă ai două boxe de același fel, HomePod mini cu mini, HomePod cu HomePod sau HomePod 2 cu HomePod 2. Încă sunt uimit de calitatea sunetului și de bass-ul puternic.

Precomandă

Magazin
MiniHomePod 2
Amazon
99 €345 €
eMAG
599 lei2519 lei
evoMAG
573 lei
QuickMobile*
486 lei1853 lei

*Folosește voucherul QUICK5418 pentru – 3% reducere pe Quickmobile.
**Prețurile vor fi actualizate după ce produsele vor fi listate în online.
***Disclaimer: atunci când faceți o achiziție, verificați ca produsele să fie în stoc sau în precomandă, luați în considerare vechimea magazinului, condițiile de garanție și retur.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG