Astăzi aflăm că vom avea o secțiune nouă numită Podcasts în aplicația Twitter. După ce @jack a plecat de la cârma companiei Twitter, au început să apară și schimbările. Avem Spaces, avem Mesaj Vocal, putem ieși din conversații, putem edita tweeturi în curând, Safety Mode, Communities, Untag your usernames plus altele.

Twitter Logo

În ultima perioadă toată atenția a fost asupra lui Elon Musk care a vrut să cumpere compania Twitter pentru 44 miliarde dolari, însă totul s-a blocat în momentul în care Elon a cerut lista cu toți utilizatorii activi + conturile false + roboți. Pentru că nu a primit-o, a renunțat la oferta făcută, iar Twitter l-a dat în judecată ca să îl oblige să cumpere compania conform ofertei făcute.

Twitter Podcasts va fi o nouă secțiune în aplicația lor alături de Spaces unde exista 1 host sau 2 co-hosts care moderau acel space. Oamenii puteau intra, puteau cere acces la microfon pentru a vorbi și ei sau doar puteau asculta și reacționa folosind câteva emoji predefinite. Nu sunt oferite foarte multe informații despre cum va funcționa Podcasts pe Twitter, cert este că va fi un serviciu separat de Spaces și vom avea un buton dedicat. Cum văd eu? Un buton dedicat, un titlu, o mică descriere + poză/tweet și invite la 1-3 persoane maxim unde o să vorbiți despre ce vreți voi, iar apoi înregistrarea va fi postată pe Twitter pe contul celui care a creat acel podcast sau va fi live cu ascultători?

Voi ce ziceți?

Oricum acest update se va face treptat și va fi disponibil pentru toată lumea.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu