O nouă opțiune este disponibilă începând de acum pentru toți utilizatorii de iOS și Android, iar în curând va fi disponibilă și pentru browser opțiunea de a tăia fragmente din înregistrările făcute pe Spaces.

Clipping - De acum putem tăia fragmente din înregistrările făcute pe Spaces și le vom putea distribui pe Twitter
Cum funcționează funcția Clipping pentru Spaces?

Recent au adăugat opțiunea de a ieși dintr-o conversație unde ai fost menționat fără să vrei, iar dacă faci acest lucru încă mai poți vedea conversația respectivă dar nu mai poți fi menționat sau notificat.

Spaces a fost lansat anul trecut, iar de atunci au tot fost adăugate opțiuni ca posibilitatea de înregistrare a discuțiilor, posibilitatea de adăugare a unor tweeturi sau chiar monetizarea acelui Space, acum este momentul să putem și distribui anumite fragmente din înregistrările făcute. Pentru a face asta înregistrarea trebuie să fie pornită când se creează Space.

După 30 de zile aceste înregistrări dispar, așa că trebuie să le ascultați dacă vreți imediat după ce s-au terminat. Ca să puteți folosi acest mod de Clipping trebuie să instalați ultima versiune de Twitter din Google Play Store și App Store.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu