Ca orice alt buton de edit, îl apeși, corectezi și dai salvare. Atâta au lungit implementarea acestei opțiuni că de ani de zile este cerută de noi cei care stăm pe Twitter zilnic.

Vom avea buton de edit pe Twitter Cum funcționează

În ultima perioadă cei de la Twitter tot adaugă opțiuni pentru a face platforma mult mai atractivă, dar și pentru a mulțumi utilizatorii existenți care tot cer noi servicii. În curând vom putea ieși din anumite conversații în care suntem băgați de cineva.

Acum de curând au implementat opțiunea de downvotes asemănătoare platformei Reddit. Atunci când cineva îți răspunde la tweet și nu ești mulțumit de răspunsul lui, te înjură sau îți vorbește urât poți folosi acest buton, iar pe viitor aceste comentarii vor fi filtrate și nu îți vor mai apărea în Timeline.

În martie cei de la Twitter spuneau că nu vor oferi un buton de edit ci o funcție de undo pentru 5 secunde, care din punctul meu de vedere nu este suficientă pentru a îți da seama că ai greșită o literă sau un cuvânt. Minim 15 sau 30 secunde ar fi de bun simț să poți edita un tweet deja scris sau mai simplu buton de edit.

Iată cum va funcționa butonul de edit:

Oricum, mă bucur că am scăpat de Fleets, cea mai tâmpită funcție posibilă!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu