Se pare că succesul Dynamic Island de pe seria iPhone 14 Pro îi face pe cei de la Apple să ia în considerare introducerea noii pilule pe toate modelele iPhone 15 ce vor fi lansate în toamna lui 2023.

Toate modelele iPhone 15 vor avea Dynamic Island, posibil și iPad Pro 2023. Adio iPhone SE4!

Momentan această insulă dinamică este disponibilă doar pe variantele iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, iar din toamnă Apple plănuiește integrarea ei pe toate modelele: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Ultra. Conform zvonurilor varianta iPhone 15 Pro Max va fi înlocuită cu iPhone 15 Ultra.

Chiar dacă principalul focus acum sunt ochelarii AR/VR și noul sistem de operare xrOS, Apple ar putea include Dynamic Island pe MacBook Pro 14 și 16 inch ca să înlocuiască vechiul notch mai ales că s-au găsit detalii despre asta în ultimele versiuni beta ale macOS Ventura.

Dynamic Island pe MacBook 14 și 16 inch în macOS Ventura

Cum ar fi să avem Dynamic Island pe iPad Pro 2023? Exact așa 👇

Dynamic Island pe iPad Pro 2023

Mai multe detalii legate de ecranul LTPO, ProMotion, 120Hz sau Always on Display vom afla pe parcursul anului, cert este că varianta ieftină iPhone SE4 sau generația a 4-a nu va mai fi lansat în luna martie. Mă bucur că Apple a scăpat de iPhone Mini și SE, astfel se pot concentra pe cele care contează.  M-aș bucura dacă au renunța și la anumite modele de iPad (iPad mini, iPad Air, iPad Gen X) care sunt acolo doar că să umple lista.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu