Următoarea serie iPhone 15 Pro ce va fi lansată în toamna lui 2023 ar putea avea o nouă formă rotundă cu carcasă din titan, butoane haptice, 8GB RAM și cameră periscop folosind același senzor de 48MP.

Seria iPhone 15 Pro ar putea avea carcasă de titan, butoane haptice, 8GB de RAM și cameră periscop

După cum se poate observa în poza de mai sus, această formă rotunjită a carcasei pe spate arată fix ca cea de pe noile MacBook-uri. La interior vom avea noul A17 Bionic produs de TSMC pe arhitectură de 3nm, urmând ca seria iPhone 15 să beneficieze de actualul A16 Bionic.

Mi-ar fi plăcut ca seria iPhone 13 Pro sau iPhone 14 Pro să fi avut deja 8GB RAM, pentru că în unele momente simt că telefonul stă să gândească deși nu ar trebui chiar dacă sistemul de operare este bine optimizat și am deschise peste 20-30 aplicații în background, dacă verific memoria rămasă tot timpul stă sub 100MB liberi. Dacă închid toate aplicațiile deschise și dau un force restart am 1.2GB liberi din 6GB care dispar imediat după ce deschid câteva aplicații.

Se pare că doar iPhone 15 Pro Max va avea o cameră de tip periscop cu lentile telephoto pentru un zoom mult mai îndepărtat așa cum există la concurență.

Cam multe zvonuri despre viitoarele iPhone 15, să sperăm că anul 2023 ne va aduce multe noutăți.

Sursă: iClarified.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu