După ce am aflat că iOS 16.2 urmează să aducă alte noutați, aflăm că acesta va fi lansat pe mijlocul lui decembrie 2022, urmând ca iOS 16.3 să fie lansat undeva înainte de evenimentul din martie 2023. Acum aflăm că evenimentul pentru MacBook Pro 2022, Mac Studio 2022 și Mac mini 2022 programat pentru noiembrie ar putea fi amânat pentru 2023.

MacBook Pro 13 inch M2

Acest zvon este lansat tot de Mark Gurman, care spune că Apple nu are în plan să lanseze noi dispozitive Mac în următoarea perioadă. Recent datele financiare pe ultimul trimestru spuneau că Apple este singurul brand pe creștere, restul fiind în cădere liberă. Acest lucru se vede și în numărul de abonați la serviciile lor, depășind astfel pragul de 900 milioane de abonați, iar acest număr pe începutul lui 2023 ar putea trece de 1 miliard de abonați. Desigur, dacă lansează Apple TV+, Fitness+ și Apple One în România își vor îndeplini acest target.

În anii trecuți Apple nu a lansat nici un produs în lunile ianuarie – februarie, așa că evenimentul ar putea fi decalat până în luna martie 2023. Posibil să vedem și niște ochelari inteligenți tot atunci?

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu