Android 13 a fost lansat pe mijlocul lunii august, iar până acum mulți producători au lucrat la implementarea lui în ecosistemele proprii. One UI 5 se numește actualizarea la Android 13 a celor de la Samsung și este disponibilă pentru Galaxy S22 în US.

Seria Samsung Galaxy S22 primește actualizarea One UI 5 pentru Android 13 în US - One UI 5

Primele telefoane care au primit actualizarea software la Android 13 sunt Pixel 7 și Pixel 7 Pro, recent lansate de către Google. Ulterior cei de la Samsung au lansat One UI 5 în Europa pe 24 octombrie, urmând ca acum să fie disponibilă și în America atât pentru telefoanele care au fost cumpărate la abonamente cât și pentru cele libere de rețea.

Noua versiune software are numărul de firmware S90xU1UEU2BVJA pentru cei curioși. Detalii despre noutățile din One UI 5 găsiți în acest articol.

Trecerea la Android 13 era condiționată de Google prin implementarea opțiunii Seamless Update care se pare că va fi adoptată și de către Samsung în viitorul apropiat altfel își vor pierde licența GMS. Dacă sunteți în Europa sau America și aveți un telefon Galaxy S22, vă recomand să faceți upgrade la noua versiune, din meniul dedicat în SetăriActualizări → Descarcă și instalează.

Sursă: androidauthority.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu