Samsung a lansat o nouă versiune a One UI 5 Beta 3 care aduce un lockscreen copiat 1:1 cu cel implementat de Apple în iOS 16 și se mândrește cu el. Același mod de selecție al textului, al imaginilor sau chiar a modului de editare a ecranelor.

One UI 5 Beta 3 lockscreen Samsung 1

Xiaomi se pregătește să lanse primul telefon cu pilulă și Dynamic Island, fanii Android își pot instala aplicația dynamicSpot dacă vor să aibe și ei Dynamic Island și uite așa concurența copiază tot ceea ce lansează Apple, de la felul în care s-au desfășurat evenimentele în pandemie, până la opțiuni și funcționalități ale telefoanelor. Singurul lucrur care NU poate fi copiat este Apple Silicon.

Tot în One UI 5 Beta 3 se pot adăuga wallpapere, customiza să se afișeze la un anumit interval de timp, să se schimbe între ele și mai câteva noutăți în prezentarea de mai jos. Dacă doriți să vedeți clipul cu noul lockscreen al celor de la Samsung, aveți video mai jos (de la min 1:03)

În loc să folosiți copii, nu mai bine vă cumpărați un iPhone 14 Pro?

Sursă: mobilissimo.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Articol fake, samsung avea deja optiunea de customizare a lockscreen-ului prin lockstar. Acum au implementat-o direct in one ui 5.

  • Foarte revoltat articolul si frustrat. Pe vremea cand avea Android-ul functiile astea, Apple nici nu auzise de imagine de fundal. Daca tot va dati cunoscatori si mari pasionati de Apple, ca v-a luat mintile manipularea asta a lor, fiti realisti. Hate-ul gratuit e penibil.

  • Intervin in discutia asta contradictorie ca si persoana neutra, tot timpul m-a pasionat tehnologia si am apreciat cu ce a venit Android de fiecare data, de aceea sincer la aproape fiecare lansare imi cumpar ultimul Samsung si ultimul Apple ( am 2 abonamente mari si etc. … ). Argumentul pe care vreau sa il aduc aici este ca fara indoiala Samsung a venit mereu cu tehnologii mai noi pe produsele lor fata de Apple, dar mereu Samsung a facut un fel de test pe consumatori si au esuat in multe randuri. Cei de la Apple in schimb sunt putin mai smecheri, ii lasa pe competitori sa testeze tehnlogiile si dupa ce se asigura ca acele tehnologii sunt sigure le implementeaza si ei, iar atunci cand le implementeaza au un mod foarte diferite de a o face ( mult mai user firendly ) si totul pare mult mai spectaculos. Discutiile astea cu cine a implementat primul ceva nu stiu daca isi au locul, tehnologia este accesibila pentru toate companiile care platesc in ziua de astazi, de aici e doar decizia lor interna cand si cum le implementeaza. Comparatia asta intre IOS si Android eu o vad ca si atunci cand iti cumperi o masina ( iti cumperi masina sa te folosesti de ea, nu ca sa fi mecanic ), de aceea sincer prefer sa folosesc mai mult Apple pentru ca e mai fluid, mai user friendly si mai usor de folosit iar compatibilitatea intre produsele lor e de nota 10 … Parere neutra, prefer sa aleg ceea ce imi este mie mai de folos, nu alerg brand-uri!

    • Ai perfectă dreptate în tot ceea ce ai scris. Asta nu înțeleg mulți utilizatori și merg în continuare cu premiza „noi am fost primii”. Așa este, ei au fost primii, dar nimeni nu le folosește. După ce Apple le prezintă în stilul propriu încep să apară ca ciupercile. 🙂

  • Conform statisticilor reale și nu numai primul “furt” al celor de la Samsung a fost “Home buton” când l-au implementat pe dispozitivele lor cea ce a declanșat un proces câștigat de Apple după care au oferit “fabricarea “ ecranelor și îmbunătățirea camerelor, ajutorul dat din partea Samsung pentru Apple, iar de atunci își tot “bagă nasul” cu măiestrie inginerii de la Samsung in “oala” de la Apple pentru ca ei vreau sa se “rupă” de android respectiv google pentru a își Creea așa numitul și lăudatul de vreo 7 ani sistemul Tizzen. Au furat startul obligați fiind Huawei cu huawei store și Emui dar Samsung încă visează de aceia fioroși din fire cum i știm pe koreieni vor mai “fura” câte ceva pana când Apple cu mândrie va accepta și cu dulce glas Apple va striga: Samsung bucură-te pentru ca tu ești sluga mea.:)) . Lăsând gluma la o parte fără sa își dea seama fiind chestie de marketing Samsung i face reclama la iPhone . Jos pălăria …

    • Tot timpul cei de la Samsung vor fi cu un pas în spatele celor de la Apple, chiar dacă ei se bat cu pumnul în piept că au fost primii. Până când nu vor reuși să facă un sistem de operare stabil, propriu nu vor avea nici o șansă. E posibil să se schimbe multe lucruri odată cu Android 13.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu