În iulie sistemul de operare Android 13 era în fază beta, iar acum după nici o lună cei de la Google i-au făcut lansarea oficială, simplu și rapid fără prea multă reclamă. Nu vă agitați, este disponibil doar pentru telefoanele lor Pixel.

Android 13 a fost lansat oficial de Google, dar cine să îl instaleze

Nu înțeleg de ce atâta grabă din partea Google cu noul sistem de operarea Android 13 pentru că varianta 12 de anul trecut a fost lansată abia prin octombrie, sigur pun ei ceva la cale în următoarea perioadă, exceptând modificările sistemului de notificare pentru dispozitivele cu bluetooth și alte cele „împrumutate” de la Apple.

Telefoanele care primesc Android 13 sunt: seriile de Pixel 4, 5, 6 și probabil Pixel 7 ce va fi lansat în toamnă. Vom avea mai multe opțiuni de personalizare, aș zice mai mult o definire mai simplistă a sistemului, acesta neavând schimbări radicale față de versiunea 12.

Până la final de 2022, restul brandurilor cum ar fi Samsung, Oppo, OnePlus, Nokia, Realme, Xiaomi, Sony sau Asus vor avea acces la noul sistem și își vor face propriile bloatware-uri pentru utilizatori. Când și cine îl va putea instala? Nu știm, important e că a apărut.

Sursă: hotnews.ro


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Toti au bani sa cumpere iPhone?nu toti ne indopam de banet nu asa ionele?cand va vad ca va dati mari cu iphone si va radeti de restu ca is sarac8

    • Nu este vorba de cine are sau nu bani, este vorba de serviciile oferite de Apple vs Samsung, despre celebra bătălie iOS vs Android unde tot timpul Apple și iOS câștigă.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu