Singurele noutăți, vor fi legate de câțiva mAh în plus la baterie, o cameră de 200MP și un design puțin modificat, puțin să ne înțelegem, adică ecranul o să fie cu 0.15mm mai lat.

Cititor de amprentă cu două degete și cameră de 200MP pe viitorul Samsung Galaxy S23 Ultra

Majoritatea fanilor android după lansarea noilor modele iPhone 14 și iPhone 14 Pro au început să dea cu hate că numa proștii cumpără un iPhone 14 îmbrăcat în iPhone 13, că Apple nu a adus nici o îmbunătățire, că au același design, că bla bla. Defapt, ei sunt obișnuiți cu telefoane la kilogram după modelul Samsung care lansează 50 de telefoane pe an, de toate formele și dimensiunile și nu reușesc să le vândă. Ce să zic, lasă că vă aduce Samsung la schimbări de nu le puteți număra.

Lansarea seriei Galaxy S23, S23+ și S23 Ultra este programată pentru luna ianuarie 2023. La ce să vă așteptați? La mai nimic, același procesor Exynos, prețuri mai mari și miștouri că doar la asta sunt buni. Să nu uităm, poate odată cu noile modele fac și ei un ecran de doamne ajută și depășesc 2000 niți cât are cel mai bun ecran de pe iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu