Așa ca să eliminăm câteva dintre miturile care spun că ecranele de pe iPhone sunt produse de Samsung. Adevărat, DAR ecranul este creat și proiectat de Apple, apoi este trimis către fabriciile Samsung, LG și BOE pentru producție motiv pentru care iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max au cel mai bun display OLED din lume capabil să ofere o luminozitate de 2000 niți.

iPhone 14 Pro - iPhone 14 Pro Max

În acest moment Samsung nu are un ecran OLED care să ofere o luminozitate de până la 2000 niți, nici un telefon din portofoliul lor nu este capabil să suporte o astfel de luminozitate. Chiar dacă ei fac mișto de Apple prin postări pe social media, tot timpul vor fi numărul 2. Cel mai bun telefon al lor, Galaxy S22 Ultra poate ajunge până la 1750 niți.

De ce ecranele Apple sunt mai bune, deși sunt produse de Samsung?

Pentru că Samsung nu are tehnologia necesară încât să poată depăși ecranele create de Apple utilizând propria lor tehnologie ProMotion cu Super Retina XDR. 

Ecranele Super Retina XDR oferă optimizări suplimentare față de orice alt afișaj OLED tradițional, pentru o vizionare incredibilă, cu negru adevărat, profund și un alb pur și luminos. Toate acestea se bazează pe cel mai bun sistem de operare existent vreodată pe un smartphone și anume iOS. Acesta gestionează cromatica, culorile sunt calibrate cu precizie și împreună cu interval dinamic ridicat (HDR) permite optimizarea unei game largi de zone întunecate și luminoase din poze și clipuri video pentru a oferi o experiență de vizualizare nemaiîntâlnită până acum pe un telefon mobil.

Sursă: support.apple.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu