Exact aceași glumă obosită spusă de fanii Android „noi am avut de atâția ani această opțiune, în sfârșit o implementează și Apple”. Samsung face mișto de Apple pe Twitter, ba chiar am văzut poze și cu bannere unde scriu că ei au cameră de 48MP de acum 2 ani, iar telefoane pliabile tot de acum 2 ani.

Samsung face mișto de camera de 48MP introdusă de Apple pe iPhone 14 Pro

Apple a lansat noua serie iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, iar una din noutățile prezentate este camera de 48MP care pentru Samsung este subiect de glume. Desigur, vânzările vorbesc de la sine, iar Samsung știe asta și nu le rămâne decât să facă mișto și să își dorească să ajungă acolo unde este Apple, adică cea mai apreciată companie din lume.

Precomandă iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max în România

Samsung facand misto de Apple

Contul de Twitter al celor de la Samsung s-a umplut de miștocăreală, până și fanii lor au început să facă mișto de ei pentru că nu așa se procedează. Dar hei, trăim în lumea digitală și orice astfel de scăpare aduce un plus de imagine care apoi se răsfrânge tot asupra lor. Samsung a fost bună dintotdeauna la astfel de miștocăreli, și după cum se vede și în poza de mai sus, Apple este și va rămâne un brand.

Au ajuns să pună chiar și banere, ceea ce înseamnă că deja au o problemă la mansardă și le este foarte frică de Apple. Oricum, așa cum s-a întâmplat în fiecare an, iPhone o să fie cel mai bine vândut telefon, iar statisticile confirmă acest lucru.

Samsung filmeaza 8K

Ce a făcut Samsung când Apple a scos mufa jack? Au făcut mișto de ei peste tot. Imediat după au lansat și ei Note 10 și ce să vezi au scos mufa jack. Apple a scos încărcătorul de priză, ce a făcut Samsung? Da, au făcut mișto și după l-au scos și ei.

Samsung, vezi că Apple a scos și cartela SIM, ia vezi ce faci. Ipocriți!

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Cu cat te platesc astia de la apple sa ii ridici in slavi? 🤣🤣🤣

  • Fan apple… dar de “glumele obosite” pe care le aveti despre samsung de ce nu spui? Am detinut samsung iar acum detin un iphone. Singurul lucru care m-a facut sa il schimb a fost aspectul. Intr-adevar , sunt multumit cu device-ul meu, dar incetati sa mai mancati cacat ca nu tine bateria la samsung, dau nu ai semnal, sau face poze cu purici. Invatati sa folositi un telefon, si cand le detineti pe amandoua atunci sa LE COMPARATI, nu sa spuneti minusurile unuia, si doar plusurile altuia.

    • Pentru că aici vorbim de Apple și restul, nu de Samsung și restul 🙂
      Pe grupul Apple România vorbim și de acele glume obosite de care zici tu. Fiecare alege ce produs îi place, doar că lupta asta de Android vs iPhone e atât de veche încât sunt prea multe idei. Stai liniștit că știm să folosim telefoanele și nu avem nevoie de sfaturi.

  • Știam ca aragazurile au 3 sau 4 ochiuri, cu 5 nu prea am văzut! Asta ca sa glumesc un pic. Apple a avut camere cu mai putini megapixeli și care au stat umăr la umăr cu cele de la Samsung. Acum, cu noul senzor, cine are umărul mai sus?!

    • Apple a reușit să scoată maximul din acele camere, acum au trecut la următorul nivel și anume camera de 48MP care împreună cu iOS vor reuși să aducă fotografia și videoclipurile la o claritate mult mai mare față de versiunile lansate până acum.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu