Spuneau fanii Android că Apple nu inovează, iar modelele iPhone 14 sunt un iPhone 13 sub acoperire. Ce să zic, pot doar menționa faptul că cererea pentru iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max este peste așteptări. Galaxy S23 va fi exact ca și Galaxy S22 fiind un pic mai lat cu 0.15mm, atât.

Vor fi doar mici diferențe între Galaxy S22 și Galaxy S23

Cel mai bun display OLED este implementat pe noua serie iPhone 14 Pro, iar acest lucru se datorează inovației Apple privind ecranele Super Retina XDR cu tehnologie ProMotion pentru culori vii și o experiență nemaiîntâlnită pe vreun telefon până acum.

Evenimentul de prezentare a seriei Galaxy S23 va fi în luna ianuarie 2023, până atunci mai au timp să implementeze și ei Dynamic Island așa cum or să facă și restul brandurilor din sfera telefoanelor cu Android. Între timp Samsung rămâne doar cu miștouri pe rețelele sociale la adresa Apple, precum și cu locul 2, acolo în spate.

Dimensiuni Galaxy S22 vs Galaxy S23

Același telefon, vorba aia. 0.15mm nici nu se cunosc. „Gurile rele” spun că începând cu seria următoare de telefoane Galaxy S23 Ultra cei de la Samsung vor veni cu un ecran plat asemănător cu cel introdus de Apple pe iPhone 13. Uh, să văd atunci fanii Android cum s-ar în sus de bucurie.

Dimensiuni Galaxy S22 vs Galaxy S23

Sursă: @UniverseIce


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu