Pe începutul lunii august cei de la Samsung  au lansat ultimele modele de telefoane pliabile sub numele de Galaxy Z Fold4 și Galaxy Z Flip4. Obiectivul de vânzări până la sfârșitul anului este de 15 milioane de unități însă realitate Samsung nu va vinde mai multe de 8-9 milioane de unități.

Preț și disponibilitate Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip4

Anul trecut cei de la Samsung au vândut 7.1 milioane de telefoane pliabile, iar anul acesta se lăudau că o să depășească acest prag, dar după cum arată situația financiară, criza care ne bate la ușă în nici un caz nu vor reuși să vândă cele 15 milioane propuse.

Sunt tare curios la sfârșitul anului câte telefoane pliabile indiferent de modelul ales se vor vinde. Cererea este tot mai scăzută pentru aceste tipuri de telefoane, mai ales că vorbim de prețuri cu mult peste media de cumpărare. În loc să dai 1200 euro pe Flip4 sau 1800 euro pe Fold4 mai bine îți cumperi noile iPhone 14 Pro sau iPhone Pro Max.

Dacă tot sunt doritori, mai puteți aștepta un pic că cei de la Samsung vor veni cu tot felul de oferte și vouchere doar ca să le cumpărați produsele. Să nu uităm că în curând prețurile pentru telefoanele Samsung vor crește. 

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • „Cererea este tot mai scăzută pentru aceste tipuri de telefoane”
  Din contră. Faptul că Samsung și-a previzionat o cifră de vânzări prea mare nu înseamnă că pe segmentul de pliabile cererea e în scădere.
  Ia uite ce zic cei de la IDC, deci nu oricine:
  https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS48883822

  7 milioane de telefoane pliabile e o cifră excelentă de vânzări pentru un produs de nișă

  • Pentru anul trecut, vedem câte vor vinde anul acesta. Aceasta e întrebarea, apoi o să comparăm cu alte modele de la alți producători și vom trage linie după ce va lansa și Apple unul 😀

  • Corect, pentru anul trecut! Dar vezi și proiecția categoriei pe anii următori. De asta zic că nu e puțin pentru un produs de nișă și chiar dacă anul ăsta ar închide cu o vânzare mai mică tot nu e de neglijat

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu