I-auzi! După ce Apple a renunțat la încărcătorul inclus în pachetul telefoanelor iPhone, Samsung au făcut și ei același lucru, Xiaomi mai timid, iar acum e rândul Redmi să facă același lucru pentru telefoanele ieftine.

Redmi elimină încărcătoarele din cutia telefoanelor ieftine

Acum când se reglementează portul universal USB-C, producătorii aleg să nu mai ofere adaptoare de priză celor care își cumpără telefoane mobile, după ce Apple a pornit acest trend și toată lumea a făcut mișto de ei că sunt doar după bani. Cu toate astea, iPhone este cel mai bine vândut telefon din ultima perioadă, iar în mai puțin de 2 săptămâni vom avea lansarea lui iPhone 14 care din spusele celor de la Apple va întrece în vânzări variantele iPhone 13 lansate anul trecut.

Primul telefon Redmi care vine fără încărcător este Redmi Note 11 SE, iar acest lucru este menționat și în categoria „ce conține pachetul” de pe pagina produsului. 

Redmi Note 11 SE fara incarcator in cutie

Sper că fanii Android/Redmi sunt mulțumiți acum!

Sursă. wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Asta nu schimbă lucrurile cu nimic. Pentru bani a eliminat Apple încărcătorul și din același motiv o fac și ceilalți. A, că Samsung au râs de Apple și apoi au făcut la fel, e ipocrizie, așa e, dar clar toți o fac pentru bani, nu pentru mediu

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu