După ce Vodafone a făcut același lucru în 2018, iată că Orange calcă pe urmele lor și introduce valabilitatea de 28 de zile la cartela prepay. Dacă facem un calcul simplu anul de plată devine de 13 luni.

Serviciul 5G este gratuit pentru utilizatorii de cartele prepay Orange până la sfârșitul verii

Recent au anunțat că toți utilizatorii de cartele prepay vor putea beneficia gratuit de tehnologia 5G până la sfârșitul lunii august, în timp ce se pregăteau de scoaterea opțiunii de 5€ cu 1000 minute naționale/internaționale, nelimitat în rețea și 5GB internet mobil + 100GB bonus.

Vodafone scumpește abonamentele aproape în fiecare lună cu câte 1€ că cică e inflație, în timp ce Orange scumpește la câteva luni.

Cert este că, după ce mulți utilizatori s-au revoltat în mediul online, compania a decis să nu scoată această opțiune 5€ de la cartelă, ci să îi reducă valabilitatea. Oare la fel vor face și la Yoxo?

Din acest motiv peste 62% dintre utilizatori s-au portat în rețeaua Digi Mobil în această primă jumătate a anului 2023!

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Scumpire ca scumpire, cum este peste tot in jurul nostru, dar problema se pune ca calitatea serviciilor oferite, sa reflecte preturile cerute, aici e problema. Personal am renuntat la toate serviciile Vodafone, atat fixe cat si mobile, dupa o relatie de aproape 20 ani din mai multe motive precum: intrarea greu spre imposibil in legatura cu un consultant real (nu robot), platforma web not user friendly, confirmarea platilor prin site-ul lor, cu intarziere de 5-6 zile!, neasumarea greselilor consultantilor, lipsa de interes in rezolvarea unor probleme aparute etc. Orange spre deosebite, sunt mult mai deschisi la comunitate si rezolvarea situatiilor aparute, inclusiv fidelizarea clientilor. Acum, ramane de vazut ce si cum va mai fi pe viitor.

  • Da, același feedback îl am și eu de la fratele meu care și-a portat 4 abonamente la Digi după 20 ani de Vodafone ca și tine. Probleme semnal, viteză scăzută de internet, etc. Vedem cum se descurcă cu Digi în următoarele 12 luni 🙂
   Din păcate serviciul clienți lasă de dorit la orice companie nu doar la cele de telefonie mobilă.

 • Și la Orange opțiunile aveau valabilitate de 28 de zile de 2 – 3 ani cu excepția reîncărcărilor făcute din MyOrange (aplicație sau web)… celelalte tipuri de reîncărcări erau cu valabilitate 28 de zile.

  • Sincer, tot timpul am urât cartelele prepay pe motiv că uitai să plătești pierdeai opțiunea, etc. Da, am început cu prepay la început de la Vodafone în 2004, apoi în 2006 am trecut la Cosmote 2000 minute pe abonament și acolo am rămas mulți ani până când am făcut trecerea la Digi în 2015.

   https://www.isay.ro/de-ce-am-trecut-la-digi-mobil-telekom/

   De atunci am crescut cu ei, au investit în semnal, calitate, servicii … iar acum sunt mulțumit de ceea ce plătesc și ce folosesc.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu