Oferta săptămânii

Anumiți clienți au primit o notificare prin sms care spune că începând cu luna iulie 2023 abonamentele de telefonie mobilă se scumpesc cu 1.3 euro pentru că e grele.

Vodafone Logo

Nu are rost să mai menționez de câte ori au scumpit abonamentele în ultimii 3 ani de când a început pandemia, pe lângă faptul că tot mai multă lume se plânge de serviciile lor, aceștia în loc să le rezolve taxează abonații.

Ca o consecinţă a majorării constante a costurilor legate de furnizarea serviciilor mobile, te informăm asupra următoarelor modificări pe care suntem nevoiţi să le aducem asupra contractului tău de servicii:

 

Ne dorim să îți oferim servicii pe care să te poți baza, în condiții de calitate privind furnizarea acestora și accesul la rețea.

 

Pentru a ne respecta acest angajament, urmează să modificăm o parte din contițiile contractuale aplicabile (valoarea abonament, tarife roaming, valoarea serviciului Secure Net). Te informăm că prețul lunar al abonamentului tău crește cu 1.3 EUR.

 

–Echipa Vodafone

Asta înseamnă că aveți 30 de zile la dispoziție să vă depuneți cererea de reziliere fără costuri adiționale în cazul în care doriți să treceți pe Digi sau pe Orange.

Sursă: @TheGadgetist_ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Mersi pentru mentionare sursă. Nu m-am gândit să fac și eu un articol pe seama asta :))
    De cate ori m-au sunat pentru reinnoire contract mi-au dat oferte mai scumpe decât ce aveam deja și beneficii de care nu aveam nevoie. O să văd cu ce ofertă vin acum când o să îi informez că doresc portarea.

    • Nu ai pentru ce, îmi este mult mai ușor acum să pun sursa la sfârșitul articolului fără alte mizerii de temă care după dispar dacă schimbi tema. Din păcate nu mai sunt ce au fost și văd pe grup tot mai multă lume nemulțumită de Vodafone și Orange. Eu sunt pe Digi, am eSIM, am 5G, peste tot unde mă duc am semnal și internet, roaming la prețuri mici …

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu