Aș fi ipocrit să zic că nu mă interesează costurile, DAR să discutăm despre celelalte lucruri care m-au deranjat la Telekom. Da, de ieri seară am făcut portarea celor două numere, al meu și al Deliei, pe Digi.Mobil, iar începând cu data de 08.12 lucrurile vor reveni la normal și putem folosi numerele noastre.

Momentan suntem pe două numere de probă pe care tipul de la vânzări ni le-a oferit provizoriu.

Din 2004 de când sunt în rețeaua Cosmote (actuală Telekom) nu am avut probleme, nu am fost genul de sunător la relații clienți, pentru că nu am avut de ce. Am plătit cartela cu 2000 minute și am folosit-o 2 ani în perioada studenției. Din 2006 am trecut la primul abonament, full option 110 sau 120 numai știu, adică aveam 800 minute în rețea și 120 naționale, abonament cu care am mers mult și bine pânâ în 2014, când Ghiță m-a convins să trec la varianta de nelimitat 15€.

Oferta era valabilă 2 ani de zile, cu reducere de 50% la abonament dacă îl faci tot așa de sărbători. În ianuarie 2014 s-a emis prima factură de 30€ – 15€ reducere și așa am mers până în ziua de azi.

De acum 2 an de zile au început să apară problemele de semnal. Le-am raportat, primeam mesaj că s-au remediat, tot așa. Factura a tot crescut până ajungea la 150 lei, fapt pentru care mi-am pus un semn de întrebare, de ce plătesc atât? Ce îmi oferă Telekom? Ce servicii am? Le pot folosi?

Cel mai tare m-a deranjat faptul că Delia era acasă cu David și nu puteam purta o convorbire decentă. Dacă se întâmpla ceva cu el, ne chinuiam să ne înțelegem la telefon, în 2015?

Simplu, pe cost suplimentar. Analiză apeluri, costuri, facturi, Delia vorbea peste cele 110 minute naționale deși avea un abonament de 9 euro. De aici se adaugă problemele de semnal tot mai accentuate în ultimele 6 luni de zile, robotizat, drop-call, ești în rețeaua, etc. Știam că abonamentul îmi expiră acum motiv pentru care am așteptat această trecere la Digi.Mobil.

De ieri am spus stop Telekom

Ca să fie treaba treabă, după minute bune de logare, delogare, deschidere/închidere a aplicației Telekom, văd cu stupoare că abonamentul este modificat și nu se văd detalii. Pe bune? Modificat de cine? De mine în nici un caz. Btw, faceți ceva cu aplicația voastră că e dezastru, se încarcă în 3-5 minute pe wifi, merge ca porcu, e plină de buguri.

Întru pe twitter, dau un dm la telekom, primesc răspuns prin sms că solicitarea este în curs și are numărul 1-7409872126/02.12.2015, iar termenul de soluționare este de 30 de zile. 😀

După 20 minute primesc mesaj că s-a remediat. Verificat aplicație, mi-au dispărut ambele numere, la cost control aveam 2.52€ fără tva în plus, proveniți din Internet Extra 4G. lol? Adică eu am un abonament nelimitat cu 2GB trafic 4G și tu îmi activezi o opțiune de extra? Până aici!*

Telekom Abonamet modificat

Am plecat de la birou, mi-am luat o factură și am plecat la mall la Digi sub food-court. A durat 10 minute, a copiat datele, sim, abonat, explicat de ce am nevoie și de astăzi 1 an de zile sunt abonat Digi.Mobil


*să știți că lumea e nemulțumită de voi, aud în jurul meu doar frustrare, nervi atunci când vine vorba de serviciile voastre. Foarte mulți au migrat către Digi.Mobil, Vodafone sau Orange. 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Welcome to club.
  Nu e fericire nici aici pe timp de ploaie, dar e mai bine ca la telekom. Daca ai prieteni in magenta… iti va fi greu cu ei. Cel putin cu sor mea… mi-e destul de greu cateodata. Dar pleaca si ea spre digi in 2 luni cand ii expira contractul.

 • Is ok digi la internet dar la semnal mai au de lucru. Cand toți prietenii au trecut pe digi pentru smartphone moca și internet la discreție au rămas fără semnal. Le scriu pe facebook ca nu-i pot suna 😀
  Orange și Vodafone sunt cei mai buni la semnal și viteza de internet. Au vechime și antene peste tot

 • Lucrurile sunt simple @marius familia mea a plecat cu 6 numere in vodafone din telekom saptamana trecuta. Motiv? Semnal din ce in ce mai prost. Acum am trecut si eu la Digi, pentru ca 8€ total nu 40€. Oricum nu aveam semnal la 2km de Timisoara si uneori in centru. Cel putin, pana astazi Digi se comporta bine, netul merge bine, iar la semnal vad o usoara scadere de 5-10 dB. Atat. Oricum vor imbunatati reteaua 🙂

 • @dan sunt deacord ca stau mai rau la semnal, dar acolo unde Orange si Vodafone nu au semnal are Digi. Reteaua lor din start a fost de 3G cu acoperire in aproape toata tara, nu ca si baietii cu 2G pe 2 linii. Tocmai din acest motiv, cei de la Digi au parteneriat cu Vodafone sa foloseasca si reteaua lor cand semnalul e slab sau spre deloc. Deci? 🙂 nu ai digi ai voda.
  Am plecat ieri cu sotia avea 1 linie la semnal, s-a conectat pe Digi.MobilR si avea 4 linii din 5. Nu vreau sa le iau apararea, dar nimeni nu iti da nelimitat si 5GB de net la 4€, toti vor sa te “faca la buzunar” 🙂

 • @dan mai simplu suna’i pe Viber sau WhatsApp daca nu au semnal au net ?

 • cred ca se face 1 an jumatate de cand am abonament digi si sunt multumit. e problema cu semnalul in zonele de frontiera insa cred ca toate retelele au probleme aici. daca pleci din oras ai semnal dar exista sate si comune in care se cam duce. per total, eu nu am simtit problema asta cu semnalul o problema atat de mare incat sa fiu neovit sa trec la alta retea. mai au de lucru cei de la digi, insa per total sunt ok. cel putin in oras nu sunt porbleme.

 • @alex-ciocan sa stii ca sunt multumit de cum se misca Digi.Mobil in Timisoara si pe langa, mai exact la sat (biled) acolo unde tot merg. Am 2-3 linii pe 3G, merge youtube, merge netul ok, nu am ce sa zic. Singurul lucru de care momentan sunt putin dezamagit e legat de faptul ca in casa aici unde pe telekom aveam 2 linii, acum am 1 linie.
  Mi-a spus cineva ca m-a sunat 🙂

 • Totul a fost ok pina in ianuarie 2016 cand ma instiinteaza prin sms ca incepind cu luna februarie 2016 la abonamentul Optim Nelimitat pe care-l am de un an si jumatate, in retelele italiene Tim si Wind nu se va mai putea vorbi gratuit nici un minut.Nu …”nelimitat”.NICI UN MINUT !!! In lunile urmatoare probabil urmeaza sa primim alte sms-uri asemanatoare referitoare la alte retele mobile din Germania, Franta…etc.

 • Semnal foarte bun are si Digi Mobil. Chiar si aria de acoperire o are mai mare decat Telekom. Ma refer la semnal 3 G. Stiu din propria experienta.

 • Digi Mobil – semnal praf in centrul Capitalei. O linie semnal. Am facut nenumarate plangeri/sesizari la ei. Nu primesc raspuns. Am numere de tichete, dar nu mi se raspunde la ele si nu se solutioneaza. Poate unii considera ca pretul este important, insa eu cred ca mai important de atat este RESPECTUL fata de cel care iti plateste ‘painea’ luna de luna. Daca le lipseste asta – SI LE LIPSESTE -, atunci eu le spun PA.

  Feriti-va de DIGI Mobil, daca aveti nevoie sa vorbiti la telefon sau sa fiti gasiti la orice ora. Nu au semnal in zone absolut centrale (Bucuresti) si serviciul clienti este un deserviciu / bataie de joc – va spune asta un abonat de +2 ani.

  P. S. Pentru cei care se bucura ca DIGI are semnal 3G din start, ganditi-va ca acolo unde pe celalalte retele de telefonie mobila (Orange, Vodafone) inca puteti vorbi in 2G, pe DIGI e ‘PA’ treaba, pentru ca la acel roaming in Vodafone s-a renuntat demult.

 • […] Abonamentul meu expiră în ianuarie, însă cel mai probabil din decembrie mă voi trece la Digi. Chiar nu se mai poate cu Telekom. […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu