Vă spuneam acum ceva timp că am încercat să îmi fac cont pe ghiseul.ro însă ING Bank nu era înrolată în sistem, motiv pentru care nu puteam trece la următorul pas după introducerea CNP-ului adică un card valid.

Surprinzător, ieri cei de la ING m-am anunțat pe twitter că au soluționat problema semnalată acum ceva timp. S-au mișcat destul de repede, în prima fază la câteva zile au făcut posibilă plata impozitelor fără autentificare, însă eu aveam nevoie de cont, tocmai deaia am și așteptat.

Sunt plăcut surprins să văd că lucrurile în online merg destul de bine, iar cei din bănci și nu numai, ascultă păreriile utilizatorilor. Feedback-ul de multe ori este constructiv, însă există și hateri, că no, așe e la noi.

Mi-am făcut cont

După ce am urmat pașii de pe ghiseul.ro am reușit acum să îmi fac cont, să îmi schimb parola și userul generate automat de sistem. În momentul în care te loghezi cu userul și parola schimbate de tine, apari direct la obligații de plată. Din păcate pentru mine, ele sunt zero. De ce? Nu știu, am trimis un mail către suport la  ghiseul.ro să vedem ce este de făcut.

Eu am de plătit impozit pe 2 mașini, dar și pe un apartament, însă aici cei de la Ghiroda nu au binevoit să intre în informatizarea, transparenta și plățile online, că doar na, suntem în 2016.

ghiseul-ro-user-profil

update

am primit răspuns la solicitare, am transmis datele necesare mai departe pentru soluționare.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu