ghiseul.ro

Deții un apartament, o mașină, un teren pe numele tău? E înscris la primărie și vrei să plătești online dările către stat prin ghiseul.ro? Iată că în 2016 avem posibilitatea asta (doar parțial) pentru că primăriile trebuiesc înrolate în acest sistem informatic. Cel puțin până în 2018 totul va ajunge la normal, adică online.

Până luna aceasta dacă vroiai un cont pe ghiseul.ro trebuia să faci o cerere la primăria unde ai domiciliul pentru a primi un user și o parolă. Acum, te poți înscrie automat folosind CNP-ul tău și un card bancar care trebuie neaparat să fie pe numele tău.

Alaltăieri am încercat să îmi fac și eu cont, pe cnp-ul meu, pe banca mea iar după ce am introdus datele mi-a apărut că primăria unde am teren/apartament nu este înrolată în sistem și pot să o notific.

Am ales să fac un alt cont pe numele Deliei, iar după ce am introdus cardul de ING, #error bancă neacceptată.

update


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Nu stiu cum naibii, dar eu am cont la ING si am reusit sa fac cont. Toti cititorii de pe blogul meu s-au mirat. Lor nu le-a mers… 🙂

  • @marius si ti-a aprobat cardul? Ai putut plati taxe si impozite, amenzi? ?

    Pe mine nu m-a lasat iar in lista lor publicata nu aparea ING.

  • Am card în România de la ING, cont pe ghișeul.ro cu cardul ING și nu am probleme. Mi-am făcut cont pentru a vedea ce taxe mai trebuie să plătesc la primărie. Merge bine, probleme nu sunt și nu au fost, încă… Despre card și bancă nu știu ce să zic, posibil e o problemă de la ghișeul sau ing, dar se va rezolva sau deja a fost rezolvată problema.

  • Eu nu zic ca nu e ok ghiseul.ro @alin dar nu ma puteam inscrie acum pe noul mod de logare cu CNP si card. Din ce am discutat cu cei de la ING stiu de problema si or sa se inroleze si ei cat mai curand ?

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG