După mega-scandalul Ligii 1 de fotbal din România, în care drepturile de televizare sunt o adevărată bătaie de joc pentru noi abonații, atunci când sunt preluați de cei care câștigă, aceștia vin cu noi seturi de reguli și regulițe.

Programele Look TV și Look Plus au dispărut din grila RDS. Apoi înainte să înceapă campionatul s-au sucit și le-au scos. Apoi s-au băgat pe fir cei de la UPC care cu surle și trâmbițe anunțau că doar ei vor transmite Liga 1, cu „niște bani la factură” normal.

Apoi vine Mitică să ne zică că RDS o să aducă celor 3 milioane de abonați Look TV înapoi. Campionatul de fotbal a început, iar RDS nu a transmis nici un meci.

I-a venit rândul ca după prima etapă, ca cei de la Romtelecom să le scoată, tocmai pentru nesemnarea înțelegerii dintre companii.

Drepturi tv
Foto: ProSport

Din relatarea celor de la ProSport, se pare căci RDS a ajuns la o înțelegere cu cei de la Look TV (verbal) iar de la 1 septembrie aceștia pot vedea Liga 1 pe DigiSport.

Da, este adevărat. Momentan există doar un acord verbal între noi şi cei de la RCS & RDS, unul care sperăm să se concretizeze cât mai repede. Dacă lucrurile vor merge bine, până la 1 septembrie abonaţii companiei vor putea să urmărească meciurile din Liga 1. Nu vrem să ne mai hazardăm, avem exemplul Romtelecom, unde credeam că totul este bine, dar negocierile au eşuat lamentabil când credeam că ne aflăm în linie dreaptă. Suntem păţiţi, ca să zicem aşa (sursă)

Sunt curios dacă de această dată așa vor sta lucrurile.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu