Ei bine, toți, aproape toți. Situația este așa de hilară că îmi vine să râd. Uneori stau și mă gândesc cu ar fi dacă ar exista un singur operator de cablu cu cele mai mici prețuri, fiecare plătește pe canalele alese și ai acces la tot ceea ce există pe piața din România în acest moment incredibil. Ar fi fain nu?

Liga 1

Până anul acesta RCS & RDS a deținut drepturile de televizare pentru Liga 1 de fotbal din România, motiv pentru care cei care s-au aruncat cu banii pentru următoarele sezoane sunt cei de la Look TV (un fel de Paszkany).

Ca să nu fie bătaie pe cine prinde Look TV, cum s-a întâmplat cu DigiSport, RCS & RDS a cumpărat drepturi de televizare a meciurilor de la Look TV pentru o sumă „modică” (nu știu valoarea și nu mă interesează, faptul că am DigiSport HD vreau să văd meciurile Stelei lacrimă).

Ieri am aflat că UPC s-a gândit să achiziționeze drepturile de televizare pentru Liga 1 în sistem Pay per View. Pe ce canal o să transmită ei meciurile? Își vor face un nou canal de sport? Acuma sincer, toți vor Liga 1 așa dintr-o dată.

Liga 1 si drepturile de televizare. O felie de tort pentru toti


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu