Este știut faptul că Look TV va transmite Liga 1 în următorii 5 ani pentru că a câștigat drepturile de televizare, iar operatorii încearcă să retransmită acest canal însă fără costuri.

De curând, ca să fie treaba treabă, Look TV le cerere tuturor taxe suplimentare pentru difuzarea canalului conținând Liga 1 de fotbal RDS renunță la ei, iar UPC sare în sus că el cumpără. Da cumpără, dar și tariful la cablu va crește cu 10 lei automat.

Dacă știi acest lucru, atunci îți poți dezactiva această opțiune care se va instala cu japca automat.

UPC fura clientii la abonament

Oamenii în vârstă ce fac? Crezi că ei știu ce trebuie să facă? Vor vedea doar pe factura lor încă 10 lei și uite așa la un milion ce bani frumoși fură UPC.

Din ce știu eu că este normal, compania adaugă programe extra sau servicii, te sună să te întrebe, bă vrei? nu ți le bagă pe gât, iar apoi după ce le plătești o lună să le scoți. Așa ceva doar în România. Oare nimeni nu a făcut reclamație la Protecția Consumatorilor?

Mă bucur că am renunțat la mizeriile lor de ani buni!

Deactivează-ți opțiunea acum!

Pentru a face asta trebuie să întrii pe acest link, completezi datele tale și te va suna un țăran ca să ți-o proceseze.

Update

Se pare că în contul online, dar și prin poștă o parte din clienți au primit următorul mesaj:

08.07.2014
Pentru tine – noi canale premium

Draga GABRIEL

Iti multumim ca esti alaturi de noi si te asiguram ca punem pe primul loc dorintele tale: iti oferim cele mai multe canale pentru copii si canale de documentare precum si cele mai valoroase canale HD disponibile prin cablu.

Suntem fericiti sa te anuntam ca din iulie iti oferim doua noi canale premium – Disney Junior si Look PLUS – pentru tine si intreaga ta familie.

Incepand cu 1 august, abonamentul tau se va majora cu cu 3 lei (TVA inclus).

Ne bucuram sa te avem alaturi, de aceea vom continua sa iti oferim serviciile digitale de cea mai buna calitate.

Multumim

Echipa UPC

In conformitate cu prevederile articolului (51) alineatul (7) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2011 privind comunicatiile electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care nu esti de acord cu modificarea pretului abonamentului, ai dreptul să denunti unilateral contractul fara despagubiri in termen de 30 de zile de la primirea prezentei scrisori. In acest sens trebuie sa te prezinti personal in orice magazin UPC pentru a depune cererea. (sursă)

Defapt, cei 3 lei sunt taxa de pe stâlp, iar cei 10 lei automat vor fi pe următoarea factură. Deci? Uite cum plătești 13 lei fără să știi.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Mie mi-a facut asta RTC acum 2 ani tot cu CATV. Si-am renuntat la ei. A doua zi!

 • „Your comment is awaiting moderation!”
  „3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!”
  Cum se impaca cele doua? 3:)

 • Păi simplu 🙂 acum după ce ai comentat prima dată pe site, poți comenta fără nici o problemă.

 • @sandman eu am pățit cu UPC să îmi tot trimtă somații deși eu plăteam de fiecare dată, până când m-am enervat și am sunat la ei.
  De atunci am primit televizorul de 101 cm unde aveam nevoie de HD și alte cele, iar atunci mi-am făcut la RDS pe lângă net, cablu și stick.
  Am avut o problemă cu decodorul, dar am trecut la CI+ și s-a rezolvat calitatea. Iar în rest sunt extrem de mulțumit pentru ceea ce am și cât plătesc.

 • eu am hd la „liber” de la rds. fara nimic altceva, fara card ci sau balarii de decodoare. pur si simplu am scanat pe germania canalele si am primit toate posturile av,hd,digital…

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu