Este oficial Liga 1 nu se vede la televizor

by on Jul 2, 2014, 20:26
4 520

Chiar dacă mai sunt căteva luni, zile, ore până la începerea campionatului de fotbal intern al României, numit Liga 1, acesta fiind un mit, nu se va vedea la televizor. Ei bine, dacă te întrebi de ce, am să îți povestesc, așa ușor că nu ne grăbim niciunde.

După ce drepturile de televizare au fost date (celui care a dat mai mult) celor de la Look TV, iată că înainte de începerea campionatulului lucrurile stau cel mai prost pentru noi telespectatorii. RDS s-a înțeles cu cei de la Look TV să transmită și ei meciurile, UPC s-a băgat și el pe fir și rezultatul este … ?

Liga 1 si drepturile de televizare. O felie de tort pentru toti

Ghici ciupercă cei?

Cireașa de pe tort sau coliva, depinde cum o privești este că, Liga 1 nu se va putea vedea decât pe Look TV. RDS a scos din grila de programe Look TV și Transilvania Live motiv pentru care clujenii au cerut bani suplimentari. UPC s-a bătut cu pumnul în piept că ei transmit, ei bine și ei transmit toate meciurile dacă mai plătești 10 lei la abonament.

În ce țară trăim!

4 COMMENTS

  1. Oare îi ceva ce nu s-o dus în cap în Românica asta? Toți șpăgarii și șmenarii din spatele fotbalului românesc. S-au bătut în piept că Mitică și Sandu strică fotbalul, pe bune?

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!