Cu totii am fost la un moment dat tentati, din motive mai mult sau mai putin reale sa incercam sa folosim jailbreak pe iPhone. Eu am fost nevoit sa folosesc untethered jailbreak din cauza unlock-ului, telefonul meu de la vremea aceea iPhone 3Gs era blocat pe Luxemburg, iar ca sa il pot folosi pe o retea din Romania, trebuia deblocat. Aveam de ales, aleg deblocarea permanenta cu 600 ron (aproape cat achizitia telefonului) sau sa folosesc jailbreak.

Cum? Simplu, folosind SAM sau ultrasn0w.

Anul trecut mi-am vandut iPhone 3Gs si mi-am cumparat iPhone 4S, un smarphone pe care il utilizez si acum. Achizitia am facut-o in decembrie, iar solutia de jailbreak a fost diponibila abia in februarie. Da, asteptam jailbreak-ul pentru ca ma obisnuisem cu TwitkaFly (sa tweet-ui de oriunde, lockscreen, homescreen, double-tap on status bar), InfiniDock, InfiniFolders, WeeKillBackground Pro, iFile, NCSettings, Zephyr, CallBar, FolderEnhancer, Abstergo, dar si altele. Unele sunt gratuite, altele au fost achizitionate.

Dupa lansarea solutiei de jailbreak, iPhone 4S-ul fiind unlocked, mi-am instalat Cydia folosind metoda Evad3rs. Simplu si rapid in 5 minute a fost gata. L-am folosit pana in luna iulie cand am trecut la iOS 7 bet 4.

Deja in iOS 7 beta 4 deja puteam sa adaug cate icoane vreau intr-un folder, aveam control center de unde sa activez wifi, celular, auto-lock, brightness, camera, muzica. Inchiderea aplicatiilor se facea in acelasi mod ca si Zephyr, deci o mare parte din tweak-urile din Cydia pe care le aveam instalate erau deja native in noul iOS 7 ce urma sa fie lansat in septembrie.

Dintre toate imi lipseste cel mai mult TwitkaFlay, insa usor usor folosind Tweetbot 3 incerc sa il fac uitat.

iOS 7 untethered jailbreak

Sunt foarte multi care asteapta noua solutie de untethered jailbreak pentru iOS 7, iar cei de la evad3rs ne-au confirmat faptul ca lucreaza la ea, iar in cel mult 2 luni o vom avea disponibila pentru download.

Eu zic ca va fi lansata inainte de sarbatorile de Craciun.

Iar acum va intreb pe voi, cat de utila va este solutia de iOS 7 untethered jailbreak? Eu unul nu mai doresc sa o folosesc si nici numai am de ce, am totul in iOS 7

[poll id=”7″]

Astept voturile voastre, iar pentru alte optiuni va rog lasati comentariul in sectiunea de mai jos.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu