Review: Tweetbot 3 by Tapbots

by on Oct 26, 2013, 12:59
9 896

Ieri a fost lansat in App Store, noua versiune a  Tweetbot 3 creata de cei de la Tapboti, dezvoltatorii acestei minunate aplicatii.

Tweetbot 3

In acest review va explic ce aduce nou aceasta updatare la iOS 7. Aplicatia este reconstruita de la zero, tocmai pentru a oferi un suflu puternic si o perfomanta nativa iOS 7. Fata de versiunea veche, Tweetbot 3 este schimbat, atat in design cat si efecte.

Aplicatia nu este oferita gratuit utilizatorilor, ci Paul Haddad crede ca este cu totul altceva si trebuie platit. Costa 2.69€ si o puteti downloada folosind butonul de download de mai jos.

[app url=”https://itunes.apple.com/us/app/tweetbot-4-for-twitter/id1018355599?mt=8″]

9 COMMENTS

  1. @Radu am tot incercat diverse variante chiar si 1080p insa scalat nu are rost iar nativ nu am posibilitatea. Ideea din spate e faptul ca folosesc o aplicatie de AirPlay cu un recording screen + webcam, iar apoi le bag in Final Cut Pro, ca sa le editez si sa le export.

    AirPlay duce 1080, Screen recording duce 720p (imi ia rezolutia Macbook-ului), iar in Final Cut nu pot baga 1080 cu 720, trebuie sa fie la fel. E mai complicat si am ales varianta de 720p calitativa dar si un timp de procesare mai mic 🙂

    Multumesc.

  2. Merci ca mi-ai explicat cum ai facut, ca asta urma sa intreb :)) Oricum, a iesit bine 🙂 Meriti un share :))

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!