HomePod, boxa inteligentă Apple care a fost retrasă de la vânzare în urma lansărilor de HomePod mini își va face apariția în 2023 în aceeași formă, dar cu un chip mult mai puternic și anume S8 cel care va fi inclus în Apple Watch Seria 8 din toamnă.

HomePod

HomePod revine din 2023 sub aceeași formă și dimensiuni, însă mult mai capabilă. O să aibă noul codec LC3 sau un viitor chip H2?

The HomePod, code-named B620, will run the same S8 chip coming to the watches and will be closer to the original HomePod in terms of size and audio performance rather than a new HomePod mini. The new HomePod will have an updated display on top and there’s even been some talk of multi-touch functionality.

Chipul S8 are aceleași specificații ca S7, care are aceleași specificații ca S6 folosit de Apple în Apple Watch Seria 6 din 2020. Actualmente, HomePod mini folosește chipul S5.

HomePod inside - componente

Sincer, pentru birou mi se par excelente cele două boxe HomePod mini pe care le am și care se aud fantastic. Se conectează ușor în aplicația Home, pot fi controlate prin Siri sau prin atingeri.

Personal, nu aș cumpăra un HomePod anul viitor pentru că sunt suficiente cele mini pe care le am, doar pentru un sunet mai puternic? Nu este cazul, dar în schimb, mi-aș cumpăra un Apple SoundBar pentru televizor.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu