Lansat în 2018, HomePod a fost prima boxă inteligentă produsă de Apple având un sunet incredibil de clar și puternic. După lansarea lui HomePod mini Apple a decis ca acesta să fie retras de la vânzare.

BeatsPod

Mai mulți utilizatori au încercat să achiziționeze HomePod (white/gray) din magazinele online românești dar fără succes. Nimeni nu mai are stoc pe aceste produse. Pe amazon nu se mai găsesc deloc, singura opțiune fiind olx unde ai putea cumpăra unul folosit.

Primele poze și review-uri cu HomePod le puteți găsi în articolul de aici. Cei de la iFixit l-au desfăcut complet și au prezentat pe site toate componentele din interiorul boxei.

Iată declarație celor de la Apple:

HomePod mini has been a hit since its debut last fall, offering customers amazing sound, an intelligent assistant, and smart home control all for just $99. We are focusing our efforts on HomePod mini. We are discontinuing the original HomePod, it will continue to be available while supplies last through the Apple Online Store, Apple Retail Stores, and Apple Authorized Resellers. Apple will provide HomePod customers with software updates and service and support through Apple Care.

Se pare că vânzările boxei HomePod nu au fost așa de strălucite, chiar dacă au trecut de 600.000 de unități vândute în acest timp, tot nu s-au ridicat la așteptările celor de la Apple, motiv pentru care vor merge în continuare cu HomePod mini aceasta având un preț mult mai accesibil.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu