Citeam zilele trecute niște zvonuri legate de un posibil Apple SoundBar 3 în 1 creat de Apple folosind un Apple TV, sunetul din HomePod și o cameră web compatibilă FaceTime.

Photo by behance.net / HomePod Max Concept

În cadrul evenimentului din toamna lui 2020 Apple a prezentat noul HomePod mini care până în acest moment s-a vândut extraordinar de bine și se va vinde încontinuare, însă au ales să renunțe la prima variantă HomePod lansată în 2018.

Photo by behance.net / HomePod Max Concept

Cum ar fi să vedem un soundbar cu sunet incredibil de clar prin Dolby Atmos, funcțiile unui Apple TV 4K și cu o cameră web care să poată prelua apeluri video prin FaceTime? Aș spune că extraordinar!

Photo by behance.net / HomePod Max Concept

Toate acestea ar putea fi integrate prin HomeKit și Siri fiind controlat prin iPhone, iPad sau MacBook. Mi-ar plăcea să pot conecta la televizor un astfel de soundbar care să se împerecheze cu HomePod mini pentru un efect și un sunet surround sau Spatial Audio cum ar zice Apple.

Photo by behance.net / HomePod Max Concept

Care sunt costurile și cât ar costa un Apple SoundBar?

  • Apple TV 4K – 179$
  • HomePod – 299$
  • Camera with FaceTime – 100$ (aprox)

Dacă ar fi să o luăm groso-modo ar fi un cost de 578$ pentru un Apple SoundBar. Aici mai putem scădea carcasa de la Apple TV creștem puțin costurile pentru material și sunetul din interior, iar cu o aproximație de 400-500 $ aș putea spune că e un cost corect pentru un astfel de produs.

Apple a lansat AirPods Max și le vând cu un preț de 550$ de ce nu ar face și un astfel de produs compact? Stăm acasă, consumăm Netflix, muzică și youtube de ce să nu o facem printr-un sistem care să îți ofere un sunet de calitate?

Acum vă întreb pe voi, ați da 500$ pe un Apple SoundBar ca cel de mai sus? Dacă nu, care ar fi prețul pe care l-ați plăti pentru un astfel de produs?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu