Conform celor de la iPhoneSoft.fr compania Netflix testează introducerea Spatial Audio pentru cei care folosesc AirPods Pro și AirPods Max atunci când se uită la filmele, serialele sau documentarele de pe Netflix.

Zvonurile spun că această funcție ar putea fi lansată cât de curând fiind deja în teste încă decembrie 2020. Cea care a dezvăluit acest lucru se pare că lucrează în echipa de dezvoltare fiind angajat de o terță companie.

Spatial Audio încearcă să replice experiența audio ca și când te-ai afla într-un cinema fiind înconjurat de boxe 360 grade.

AirPods Pro – evoMAG (1099 lei), eMAG (1199 lei), quickmobile (1049 lei -3% voucher QUICK5418)

AirPods Max – evoMAG (2499 lei), quickmobile (2999 lei -3% voucher QUICK5418)

Ca să activați Spatial Audio, trebuie să vă conectați căștile AirPods Pro sau Max la iPhone, deschideți Control Center și țineți apăsat pe volumul de la căști apoi alegeți Spatial Audio On. Acest serviciu a fost lansat de Apple în septembrie 2020.

Majoritatea televizoarele din 2018 încoace au conexiune bluetooth ceea ce vă poate ajuta să vă conectați la ele cu AirPods Pro sau Max. Eu am două televizoare Samsung și pe ambele le-am putut conecta cu AirPods Pro.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu